Mziyaa Merhabalar, aldığım beşik 70×110 bu ölçülere uygun nerden nevresim takımı alabilirim ? English home a baktım mesela lastikli çarşaf ölçüsü 70×140 var uymuyo. Yardımcı olur musunuz ?
Canan95 Mziyaa ben nette hep iç ölçüsü 60*120 cm lik beşik buldum siz nerden aldiniz acaba beşiği. Bu arada karaca da kampanya vardı oraya vakabilirsiniz.
Selo39 Mziyaa ben lcw homedan normal bebek nevresimi aldım canım, benimki de biraz büyük mecbur alta doğru katlayacağım.. beşiğim 70*110 benimde bu ay 1 tane daha alacağım
yacan Mziyaa ben bebek beşiğini çilekten aldım, benim beşik ölçümde bu. Çilekin sitesinde var bir iki tane nevresim takımı ve yan korumalıklar bakabilirsiniz😊
Mziyaa Canan95 2 hafta önce Meltem mağazasından Meltem smart bambino beşik aldım. 1.300 tl ye. Yarın gelip kurucaklar. İnternette görselleri pek güzel durmuyo ama beşiği birebir gördüğümde çok beğendim
23Nurhayat1 @Mziyaa Aynı şekilde bende öyle aldım internette büyük yazıyor sanırım büyük alıp katlıycam altına mecbur çünkü o ölçülerde yok 🤷🏻♀️
Mziyaa 23Nurhayat1 lastikli çarşaf mı alıcaksınız normal mi ? Lastikli almak istiyorum ben acaba nasıl olur 70×140
Selo39 Mziyaa canım Alez alacağım zaten.. onun üstüne nevresim takımı koyacağım.. ama ben pike takımı daha çok seviyorum oyüzden pike takımı alacağım
23Nurhayat1 @Mziyaa Normal alıcam lastikli kenarlarından kıvıramazsın hem sonra da büyük yataklar için kullanılabilir diye düşünüyorum normal alıp fazlalık yerleri kıvırıcam altına