minikcasper Kızçeler az önce a101den hindistan cevizi yağı aldım adı Natural Hekimce Solid Coconu Oıl yazıyo dün nette baktım soğuk sıkım yazıyo öyle olunca bende alayım dedim daha önce alan var mı marketten ? 20 liraya 2 tane aldım 😄
aylinsss minikcasper banada çok ucuz geldi aldıgınız fiyat ben orjinal olanı 85 e aldım ufak bi kavanoz
minikcasper mlsmrtgl genelde kötü ürünler getirmiyolar marketlere kaliteli oluyo ben o yüzden aldım sanmıyorum içeriğinin kötü şeylerle yapıldığını da bilemeyiz tabi doğal denilen şeylerin bile içeriğinin doğal olmadığı çıkıyor.
minikcasper aylinsss marketlerin fiyatları dışarıya göre her zaman daha uygun oluyo nette de zaten 150g/ 170 ml olanları aşağı yukarı 30-40 tl ml farklı olarak değişiyo fiyatı. Fiyatı gramına göre nettede aynı
minikcasper Nidaabaserr netten baktım onlarda o fiyatlarda gramı fazla fiyatı 30 40 falan 1kiloluklar tabiki 70 80 lira bebim aldığım 150gram ay aldım bi kere bilmiyorum belki alan vardır diye yazdım😄
minikcasper EmiriinAnnesi ben başka yağda kullanıyorum hindistan cevizi yağıda alacaktım baktım markete geliyo aldım ordan bugün.