ben bir yerde okumuştum bulantı annenin yedikleriyle alakalıymış, eğer anne zararlı yada yararı olmayan şeyler yediği zaman vücut bunu atmak refleksine giriyormuş. ilk okuyunca saçma demiştim ama 7 haftalık hamişim ilk bulantımda bir gün önce yediğim bozuk zerdeçalı makarnanın sebep olduğunu düşünüyorum çünkü çok affederseniz sapsarı su çıktı içimden. 2.sinde kurbanda defne yaprağıyla pişmiş et yemiştim sabah o kokuyu resmen cıkardım, 3.sünde banyoda çok kaldım şampuanın kokusuna dayanamamışım kokuyu bn almadım eşim dedi çok kokmuş bura diye,bu 3 deneyimimden yola çıkarak çok geç yememeye çalışıyorum (o makarnayı eti 22.30 dan sonra yemiştim) kokululardan uzak duruyorum, kayseriliyim annem sucuk içi yapmış nasıl yemeyim😊gündüz erken saatlerde yemeye dikkat ediyorum, az yiyorum çok çiğniyorum midem yorulmasın diye, yudum yudum ve bardaktan su içiyorum(önceden şişe ile dolaşıyordum öyle içince mide de gaz oluyormuş, gak guk sesleri eksik olmuyordu😁) bir haftadır rahatım çok şükür. önceleri perişan oluyordum