hulya_sncr47 En sonunda aşı oldum ☺️ AZ önce aile hekiminden geldim aşı oldum hiç acımadı inşallah yan etkileri de olmaz tek umudum o😀😀😃
Blablahdhd hulya_sncr47 hemen buz koy agrı olmuyormuş ozaman bide duş alma ben bilmedm çok ağrım oldu
Sinemarslannnn hulya_sncr47 vurulurken ağrı oluyor mu ben de olucam ve ilk kez olduğu için aZcık tırsıyorum
hulya_sncr47 Bebislerimiz evet bayramdan önce aramışlardı bayrama üç gün kala gidecektim sonra kurban kesicez diye yan etkisi olur falan ne olur ne olmaz aradım iptal ettim işte bayramdan sonra gel dedi bu gün çıktım gitim oldum br daha kine ne Zaman dedim 😀😃br sene sonra dedi bu senin 4. Dozun önceden hep yapmışsın ondan dedi kurtuldum bir sene bir senedir diye🤣☺️😄😀
hulya_sncr47 Blablahdhd vala şuan br sızı dahi bile yok özelikle sağ koluma vurdum bu aralar sol tarafta yatınca rahat uyuyorum diye inşallah bişey çıkmaz
hulya_sncr47 ysm- ağrınız olduğu için mi buz koydunuz ebem öyle bişey demedi agrı yapar kızarıklık veya şişkinlik korkmayın dedi bu kadar buzdan bahsetmedi
Bebeginannesi Bende yan etkisi oldu inşallah senin olmaz buz koy ve o bölgeyi ov ben ovmadım şişti sertleşti üstüne yatamadım geçmiş olsun 🤗
hulya_sncr47 Bebeginannesi çok teşekkür ederim iğne olduktan sonra br iki kere övdüm sonra sadece pamukla bastırdım o kadar şuan şişkinlik bişey görünmüyor
ysm- hulya_sncr47 hayır ağrı olmasın diye koydum kendimde sağlıkcıym aşıdan sonra buz koyulabilir bir şeye sarıp koyabılrsn buzu sürekli orda tutma 10 dk koyuyorsan 5 dk dınlendır bıkaç saat koy yeter
ysm- hulya_sncr47 bırkaç gün illaki ağrım olmustu ama çok hafif yukarı kaldırırken zorlanmstm sadece bırkaç güne geçti oda
hulya_sncr47 ysm- öyle mi aramızda sağlıkçılar olması ne güzel 🤗🤗🤗 hemen buzu koyuyorum o zaman çok Teşekkür ederim🤲
hulya_sncr47 ysm- hadi ya size de çok geçmiş olsun peki bebeğinizin hareketlerinde azalma oldu mu öyle bişey duymuştum şuan bebeğim hareket ediyor ama sonra yavaşlar mı bilmiyorum
ysm- hulya_sncr47 rica ederim canım kaşıma ve çok dokunma o bölgeye 24 saat duşa da girme şişlik falan bır sey olmadan geçer ınsallah benımde 2. Doz yaklaşıyor :)
Bebeginannesi Agrım yoktu ama buzu koydum genede ilk gün sonra pek umursamadim 2gun sonra ateş kusma yaptı ama benim bunyem çok hassas birde ovmadim agrimiyo diye bi kaç gun sonra sertleşti ceviz büyüklügünde 1hafta üstüne yatamadim boş kaldıkça ovala derim 😉
hulya_sncr47 Bebeginannesi ayyy nasıl acımıştır şimdi bnde br ara böyle olmuştum hatırlıyorum kaşınma şişme vardı üstünde yatamıyordum tabi 9 yıl geçti üstünden bnim ki 🙈size de çok geçmiş olsun🤲
ysm- hulya_sncr47 ben o haftalarda yenı yenı hissetmeye başlamıştım hareketlerini o yüzden çok bi azalma olmadı, olursa da sorun olmaz ama 1 2 gün normaldir
hulya_sncr47 ysm- tamam dikkat edecem hadi inşallah sizin ki de güzel geçer çok geçmiş olsun şimdiden 🤲☺️
hulya_sncr47 Sinemarslannnn 😂😂😂 Bn daha nefes almadan Ebem vurdun giti içeriye bnde zannettim bişey unutu onu almaya giti iki üç saniye sonra hafif çok hafif bir agrı oldu ve hemen de geçti anlamadım bu kadar kolaymıydı ya dedim 😀 ama ebeden ebeye de değişir kimi eli hafif okur acıtmasan kimisi acıtıyor ama Bn anlamadım oldu bitmiş bile 😂
hulya_sncr47 Selinteymurr Bn 19+4 günlükken aradı bni ebe hataya gel dedi o zaman da 20 haftalık olucaktım ama kurbandan dolayı erteledim bu gün gitim yani 21+1 günlük hamileyim şuan