Dlktpl Naz_izmir mınnacık bısey sıvrıldı ama tam bellı olmuyor 18e yenı gırdm cnm senın cıktımı kac kılo aldın
Hgfen Naz_izmir çıkmadı malesef ne zaman çıkacak diye bekliyorum 🙄 hareketlerini eğer doğru hissediyorsam yani gaz degilse😏 bir haftadır hissediyorum pıt pıt şekilde💖
Naz_izmir Dlktpl 4 kilo aldim karnim cok cikmadi dar giyince beli oluyor alt tarafta duruyor sanki senin nasil
Dlktpl Naz_izmir ben bır kılo aldım ama alttan benımde mınık sıvrıldı haarekeetlerı hıssedıyormusunuz benım daha bellı yerlerde sertlesıyor bıkac sanıye hıssedemedım hareketlerını
Naz_izmir Dlktpl hissediyorum arada bir hareketlerini benimde cok cikmadi karnim nezaman cikcak acaba😁
Dlktpl Naz_izmir sertlestıgını hıssedıyorum ben daha tekme yemedım heralde tekme atsa moralım artmıs olcak ıns bende hıssederım
Nurten Naz_izmir bizde 18+1 olduk karnım çıktı biraz 2 gündür falanda hareketlerini hissetmeye başladım artık 👼🏻👶🏻
Naz_izmir Karnimiz ciksin istiyoruz 🙂 gorenler diyor hic belli degil hamile oldugun 😁 anca dar giyince belli oluyor
Tlay_han Bende 18+4 arada tik tik atiyo sanirim hareketleri ilk hamileligim pekde emin olamiyorum ozellikle sabah cok atiyo 😀😀