Zeynepmibu O görüntülere çok takilmamali ya 😊 Ben instada gordukce ürkutucu geliyordu hatta bana, gercegi tam yansitmadigini bilsrm de istemem ben diyordum. Detaylida verdi doktor ilk 🥰🥰👶🏻👼🏻 Allah im nasil net ve tatli cikmisti, hele burnu ayni benimki gibi fslan olduk, sskin huzurlu gorunuyor. Sonraki bi tanesinde mutsuz, sıkışmış 😂😂👶🏻👶🏻👼🏻
Bir de bi doktor var onun vudeosu denk geldi gecen bu renkli goruntulerle ilgili çok takmamsk lazim sonucta bilgisayar tamsmliyor belirli verileri yakalayip diyo. Mesela soyle bi sey yassmis 😂 bilgisayar alnin üstüne kadar aliyo goruntuyu alnin üst kismi çikmamis, karanlik, bosluk ya 😝 bsba adsyinin biri doktora şey demis “ kafa tası sonradsn mi olusacak, ust taraf sonradan mi kapanacak ” 🤭👼🏻 biri de kol yarim görunuyormus o anki goruntude “ kolu dirsekten sonrasi sonradan mi uzayacsk” demis … yani heyecandan da ne dedigini bilmiyor olabilirler ama doktorun mesaji çok takilmayin bu göruntulere idi. Gülumsetmisti beni bu iki hikaye 😊😊😊🥰
Gayet güzel bir burnu olur insallah merak etmeyin 🥰👼🏻 saglikli olsun da her acidsn.