Sebseb Arkadaslar 27+3 ikizlere hamileyim. Surekli sag tarafta hareket var,solda cok az oluyor, randevuma daha var kafama takiliyor😔 bu durumu yasayan oldu mu hic
-Minnaklarin-annesi- Sebseb bütün ikizlerin ortak noktası sağdaki daha hareketli soldaki daha sakin oluyor sıkma canını 😀 birde soldakinin plesentası önde olabilir o zaman hareketlerini hissedemiyorsun plesentası arkada olana göre
ikizannesi2985 Sebseb ya ben de 20+3 üm hala bebişlerin hareketlerini hissetmiyorum🙁 seğirmeler, balık kayıyo gibi hisler var ama net tekmeler falan yok😔 siz ne zaman hissettiniz net hareketlerini minnoşların?
Cookie_ Sebseb ben de 28+5teyim benim de sağdaki daha hareketli :) bebek sol ama ayakları sağ tarafta demişti doktorum haftalarca sadece sağda hissettim hareketlerini. Bu hafta artık tüm karnımda hissetmeye başladım hareketlerini. Değişebiliyor sanırım üzülmeyin 🙏🏻
Sebseb -Minnaklarin-annesi- oyle miymis canim ya bilmiyordum hic 😃 baslarda solda hissederdim simdi surekli sagda hemde baya hareketli masallah😊cvp icin tsk rahatladim
Sebseb ikizannesi2985 o haftalarda benimde oyleydi kayiyorlardi sanki. 25 ten sonra net hissetmeye basladim ben ic karinla alakali sanirim hareket hissetme olayi. 27. Haftamla cok net ve sert hissetmeye basladim su an hic durmuyo mesela😀. Sizde hissedersiniz yakin zamanda merak etmeyin😊
Sebseb ikizannesi2985 15 hafta da bile hissedenler varmis🤣 belki.daha once hissedersin kisiye gore degisiyor