Kızlar merhaba..
Dün ikili tarama sonucumu almaya gittiğimde bir değerimin yüksek olduğunu, bebeğimin down sendrom şüphesi olduğunu söyledi doktorum. Ama ultrasonda ne bebeğimin ense kalınlığında anormallik var, nede gelişiminde gerilik.. Aksine çok hareketli, 4 gün ilerden giden, kıpır kıpır bir kızım var.. Yıkıldım tabii.. Nasıl anlatılır şu an hissettiklerim bilmiyorum..
Doktorum amniyosentezi önermediğini, kan alarak yurtdışına gönderilmesini böyle kesin bir sonuca varılacağını bildirdi. Düşünün dedi (biraz pahalı) hiç düşünmeden kabul ettik. Sonuçlarım 15 gün içerisinde gelecekmiş. Böyle değeri yüksek çıkıp, bu kan sonucunda bebekte negatif hiç bir şeyin çıkmadığı örnekleri verdi doktorum. Dinlediğim her şey boş gibiydi ama.. O şüphenin olduğunu duyduktan sonra hiç bir şeyi duymaz oldum.. Şimdi o 15 gün nasıl geçer inanın bilmiyorum.. Hiç bir şey gözümde değil.. Sağlıklı olsun benim kızım🙏🏻 Tek isteğim bu.. Çok bekledim ben onu😔
Başına böyle bir şey gelen var mı hem merak ettim hemde anneme bile anlatamadıklarımı içimi dökmek istedim.. Her şey Allah’tan ama nolur dua edin bebeğim bizi bırakmasın🙏🏻😔😔