Nasippp Byzaoz ay kuzum allah razı olsun inş öyledir bende şimdi baktırdım sağlık ocağında öğleden sora çıkar sonuç dedim bi bakın enfeksiyon vs. Bişey varmı ağırınca bütün modum düşüyor inş güzel haberimi veririm öğlen sonu 🤲🏻
Byzaoz Nasippp insallah canim hiiic moralini bozma. Güzel haberlerini bekliyorum ezan vakti gördüm mesajini dua ettim Allahim seni, beni, bütün anne olmak isteyenlerin kucagini bos koymasin insllah.
Nasippp fnsckn kuzum inş normaldir ya ne bilim kafama takılıyor ağrı olunca bütün modum düşüyor sağlık ocağında kan idrar tahlili verdim inş güzel sağlıklı haber alırım inş bthgc sağlıklı ilerlemiştir salı günü adet 2 gün geçince 509 çıkmıştı
Nasippp Byzaoz kuzum allah razı olsun 🥰 amin inş rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri yaşatsın inşaAllah🤲🏻 Yazarım sonucu ☺️
Nasippp Sevmmmm aezgi Drydrya Nisaaa fnsckn Byzaoz canım idrar yolu enfeksiyonum varmış bide değerim salı günü 509 idi bu gün 900 lerde çıkmış nasıl artış sağlıklı duruyor mu 🤲🏻
Nasippp Byzaoz canım biraz idrar yolu enfeksiyonum varmış salı günü değerim 509 idi bu gün 900 lerde çıkmış tam net bilmiyorum eşim öyle dedi artış sağlıklı mı
Byzaoz Nasippp oh iyi hadi sevindim. Artis iyi yada kotu degil gebelik durumuna gore degisiyor diye biliyorum. İdrar yolu enfeksiyonuna cok dikkat et canim pamuklu camasir giy surekli degistir ozel bolgeni daima temiz ve kuru tutmaya bak. Eczaneye sor bu normal zamanda bile kullanilan temizleme jeli var ismini suan unuttum arkadasim kullanmisti mantar olusmustu hamilelikten dolayı bir hafta olmadan gecirdi demisti. Enfeksiyon icinde ise yarar mi bilemem ama bi arastir.
Sevmmmm Nasippp bende de geçen hafta olmuştu idrar yolu enfeksiyonu bol su sık tuvalete giderek gecirdim. İki kat ya da ona yakın artış yeterli diyor doktorlar siz yine de takipte kalın
Nasippp Byzaoz sürekli değiştiriyorum çamaşırımı doktor ilaç yazmış salı gününe kadar kullanırım doktorum devam et derse devam ederim ☺️ İnş bu kez herşey güzel olacak rabbim nasip etsin inşallah