Menekse123 Cgdm-cndn ilk başta veriyordu ama son haftalarda vermedi hiç surekli ntsy baglandım için heralde ama ilgili bi doktor ben memmun bide Mehmet ak çok iyi diyolar
Ysmngndz Ayseee3 Canım muayene ücreti 150 sanırım benim indirimim var yarısını ödüyorum. Doğumda 3 paketleri var 2750 - 3000-4000 şeklinde paketlerde sezeryan normal doğum ücretde farketmiyor
Cnsbll Ben şehir dısındayım dogumu sehir hastanesinde düşünüyorum .sartları filan iyi diyolar da dogumda nasıl oluyor acaba.sancı odası var mı yoksa kendi odamizda mı sanci cekiyoruz.veya yanımıza refakatçi alıyolar mi sancı esnasında merak ediyorum bende
Gulsenvarol Hastane şartları çok iyi diye duyuyorum oda falan çok güzelmiş ama sanırım ebeler falan biraz sert mış umarım denildiği kadar değildir bende çok tedirginim🙄
Tugce_Simsek Hüma hastanesinde gönül erkan’a gidiyorum canım. 110 tl muayene ücreti 2200 tl de doğumuma vereceğim inşallah ve çok memnunum tavsiye ederim 🙂
Ysmngndz Yasmin38 yeni doğum yaptım doktorum kesinlikle mükemmeldi medical palace Mustafa Oğuz Yılmaz
Hilaltrkmn Tenzile31 Ben cok memnunum cevat beyden sormadan herseyi söylüyor cok ilgili doktor bi derdin skntn olunca çekinmeden anlatabliyrsn🙂
Tenzile31 Hilaltrkmn aynen evet tesadüfen karşılaştım ama gerçekten ilgili bir doktor ayın 24 üne ameliyatıma da o girecek inşallah hayırla kurtulurum🙏