Mehtee merhaba canım, 37+6 gün olucam doğuma girdiğim gün yani yarından sonra pazar günü, suyum eksilmiş işte gene, benim gebelikte su eksikliği problemi oldu yanılmıyosam 29 haftadan beri bu haftaya havuç suyu içe içe geldim İnan ki yani Allah’tan tiskinmedim, bide 33 haftalıkken bebek aşağı inmişti, hareketliydim mesela pazarıma gidiyordum geliyordum, kendimi sakınmadım fazla artık ondan mı bilemiyorum doktor aşağı inmiş bebek demişti, evden dışarı çıkma yat dinlen istiraat dedi , ben arada eşimden gizli markete gittim geldim tabi🤷♀️ Ama benim kızım çok çabuk dopum pozisyonu alınca ve kaşıklarıma inince bu zamana geldiğime şükür ediyorum yani yolsa doğacaktı doktorunda suyun az, zaten riskli dönemi atlattın seni doğuma alcam pazar günü gene suyun az olursa dedi ve ben artık saldım kendimi gülüm ya gelsin pazar günü napım ağırlara katlanıcam artık tek duam inşallah uzuuuun sürmez hani sancılarım çabuk açılır inşallah rahim, zaten rahim açılınca öbürleri birley değil 20 dk da fırt diye çıkar🤭 biraz dikiş olur belki onu da sordum uyuşturup dikiyorum Eda merak etme dedi belki ben epidural de olmayı isteyebilirim ama bunu 4-5 cm açıklıkta demem gerekiyor ama çok ta istemiyorum aksi birşey olursa siye bu sefer ıkınmayı bırakırım falan ben tamamen herşey doğal olsun istiyorum, korkmuyor muyum korkuyorum ama kimseye belli etmiyorum ve sadece kızımı hayal ediyorum Canım onu kucağıma almak istiyorum sonunda o olduğu için dayanırım allahım yardım eder diyorum kendimi korkutmuyorum cesaretlendirmeye çalışıyorum canım sende korkma olur mu kendini cesaretlendir Rabbim yardım edecek bizlere dua edelim birbirimize ( bu arada çook canı tatlı biriyim, bidede kürtaj oldum konple bayılıcamı bildiğim halde hastaneyi inlettim korkudan kan vermekten bile korkan biriyim ama Rabbiö den bana bi cesaret geldi sanki bilemiyorum canım ) 💜