Snnrdrn askdoguyor son 25 🤦🏼♀️ Heycan endişe stres herşey yükleniyor ara ara 😂 hayırlısıyla bi doğsunlarda 🥰
askdoguyor Snnrdrn ahhh bu heyecan stres korkuyorum bir yandan bir yandan da çok mutluyum değişik duygular icerisindeyim🤭😂😂😂
cocukgelisimcianne_ Son 26 saldım çayıra mevlam kayıra 😂😂😂 ne korku kaldı ne heyecan kendimi bıraktım bakalım neyle karşılaşacaz 😂😂😂
askdoguyor Elvi Aaaa ben sizin yerinizde olsaydım doğmuyor diye dokuz dogururdum 😂😂 rabbim sağlıkla kucağınıza Almayı nasip etsin inşallah
cocukgelisimcianne_ askdoguyor ahahahaha bugün adrenalin yaşadım acil bir iki güne doğurabilirsin dediler baya stresliydi😂 heyecan korku yok dedim başıma geldi ahahahah
askdoguyor Simamom bel ağrım var arada kasıklarıma da bi baskı oluyor onun ağrısı var onun dışında bisey yok
Ruzgarbaby Simamom benim de son 27 adet tarihine göre. Açıklık ve nst de sancı var. Özellikle geceleri bacak arası ağrım oluyor. Kasılma olduğu zaman da bel ağrısı ve bacak ağrısı oluyor. Herkes çok farklı evreler yaşıyormuş onu anladım ☺️
askdoguyor Elvi hemen doğsun istiyoruz 😂😂hayırlısı artık Allah ne zmaan nasip ederse bi sancıda kucağımıza alırız inşallah 😍😊