Kptny sherlock_anne aa ne guzel Allahim sag saglim kucamiza alalim insallah🤗cinsiyeti ogrendinizmi siz peki😀
sherlock_anne Kptny inşallah aminn🥰 Son kontrolüm 2-3 hafta önceydi sanırım henüz cinsiyet oluşmamıştı. 13. Haftada öğrenmeyi umuyorum:) ilk bebeğimde 16. Haftada öğrenmiştim siz öğrendinizmi
Kptny sherlock_anne yok bende ogrenmedim bizde bekliyoruz bakalimdedim gibi ayin sonuna alptekin beyden sira aldim o zmana kadarda insallaj görürüz bende ilk ogkumu 11.haftada kemik yapisndan anlamisti dr um bunda birazda kendim de bekliyorm 😇
Cansu77 Sedalimete merhaba ben Aşkın evren güler ile doğumumu yaptim hastane olarak koru hastanesi seçtim gayet memnun kaldim doktorumu tavsiye ederim ücret olarak 6000 anlaşmıştık geçen sene şuan da 6500 7000 arasi sanırım
Marshmallow Sedalimete Akay Lokman Hekim Selçuk Arslan a gidiyorum.cok başarılı bir doktor yeğenimin de doğumunu gerçekleştirmişti.iki hafta önce doğum yaptım ve baya sıkıntılı bir doğum sürecinde olmama rağmen çok güzel bir doğum oldu.paket fiyatı 6500 falandi
Meriwa sherlock_anne bende necati beyin hastasıydım canm ama elçin hanım funda arpacı inci halilzade tuba memur bunlardan cok memnun olan duydum gittiğimde doktoru beğenmesen bile biraz deneyerek bulman lazım ben necati beye bile 3. Cü gidişimde alışmıştım 😄
Meriwa Homeless20 ben ankarada olduğunu bile bilmiyordum özel arıyosan bilmiyorum da ben şehirden cok memnun kaldım necati beyden cnm
Homeless20 Meriwa çok karışık benim yaşantım kız bi ordayım bi burda hesabı 😂😂 ağostos sonunda ankarada olucam inşallah artık. Özel eryaman nasıl bir bilgin var mı
Homeless20 elkakimmon ben tüp bebek yaptırmıştım o doktora devam edip etmeme konusunda kararsızım uzak kalıyo eşim sürekli göreve gidiyor ankarada araba kullanabileceğimi sanmıyorum o halde o yüzden yakın bi yer istiyorum ya bakalım gelince bakacağım bnde iyice
Homeless20 elkakimmon ayrıca da teşekkür ederim kuzum :) güzel bir yer herkes öyle diyor ya bakalım. Özel eryaman hastanesi hakkında bir bilgin var mı ?
elkakimmon Homeless20 rica ederim canim . Esi asker polis jandarma olanlara baya uygun oluyor o hastane. Eve yakın olması da önemli tabi. Maalesef Eryaman hastanesi hakkında bilgim yok kuzu
ags Sedalimete dilek özdur a gidiyorum ben de. Çukurambar’da yeri. Birkaç hastane ile anlaşması var kendiniz seçiyorsunuz neresi olacağını ona göre fiyat değişiyor.
mucizekese Ortadoğu da Özlem Gün Eryılmaz a gidicem galiba :)) bi kez muayene oldum ama paket alir miyim devam eder miyim bilmiyorum muayene ücreti 135₺ di galiba paket 6250₺ dediler. Ben henüz karar vermedim. Evime yakın diye düşünüyorum doktoruda cok tavsiye eden oldu bakalım artik :)
mucizekese Ufuk üniversitesi Ridvan Ege yi de düşünüyorum aslinda muayene ucreti 79₺ dogum paketi yok. Dogum ucretide 3000₺ olarak hatırlıyorum fena bir yer degildi. Muge keskin ve tufan aslan (soyisminden emin değilim) muayene oldum ikisinden de cok memnun kaldim. Tahlil fiyatlari filan cok makuldü.
nurseliny Ortadoğu yenimahalle için 6,5 6 ve 5 rakamları söyleyen anneleri okumuştum, hatta bi annemizin eşi polis miş ve hastaneyle anlaşmalıymış 4 bin fiyat verilmiş indirimli olarak(paket fiyatı)
ikizkelebeklerim06 oglusum1510 ben de sizin gibiyim eşim polis Şehir hastanesine başladım ikiz bekliyorum Tavsiye ederim