Deletedmom306 Sulemsi10 ✔️İkili üçlü dörtlü testleri mi diyorsun yoksa nfty gibi yurt dışına gönderilen testleri mi
MinelinAnnesi Sulemsi10 Ben dün kan verdim ikili sonucun kötü çıktığı için önerdi doktorum. O sonucu duyunca miktarın bi önemi kalmadı. Sağlık olsun..🙏🏻 Sonucu heycanla ve dualarla bekliyorum..
Gulsumhira Fetal DNA testi ben yaptirdim down sendromu İcin 10 içinde geliyor sonuc yuzde 99 sonuc veriyor.sali gunu dogum yaptım oğlum yanimda suan saglikli darisi basiniza
Periana Ben yaptırmıştım 2li taramadan sonra. Doktor çok gerekli değil riskli değilsin demişti ama iç rahatlığı olsun diye yaptırdık. Yurt dışına gönderdiler 15 gün içinde sonuç gelmişti neyseki sıkıntı yoktu. 2.500₺. ücretiydi 5-6 ay önce.
Sulemsi10 Periana teşekkürler bizimde temiz.cikti testler ense kalınlığı burun kemiği normal bebeğim erkek ayrintilida böbreğinde hafif idrar birikmesi gördü testi önerdi araştırdığımda da erkek bebeklerde genelde oluyormuş başka belirti yok oyuzden içimize sıkıntı düştü
Meral-5866 MuratZeynepDiner aaa ne güzel hemşiresin 😊peki emzik olarak doktorlar ne öneriyor yeni dogan için sen hangi marka aldın
Ffc2224 Merhaba ikili tarama testlerinin hiç birini yapmadık yanılma olabiliyor diye direk bu yurtdısına gönderileni yaptık 1 saat önce kan verdim umarım yaptıran herkesin sonucları temiz cıkar 🙏🏻