ilknur94acr 31 haftalık hamileyim. Erken doğum riski ile hastanedeyim. Sancılarım çıkıyor sürekli. Oğlum ve benim için dua eder misiniz? Çok stresli bi dönemmiş. Allah hepimizin yavrusunu bize bağışlasın…
Rarslanca1 ilknur94acr allah yar ve yardımcın olsun bebeğim inşallah atlatırsın da tam günüde gelir yavrun.🙏🏻🙏🏻
Dzeyy ilknur94acr hiç korkma canım haftan güzel kendinede bebişinede stres yapma rabbim evladını sana bağışlasın inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın yavrunu ♥️
Gulcemom ilknur94acr 31 hafta tam doldu bugün. Yatış istendi kabul etmedim ciğer geliştirici 4 doz vuruldu bir de adalat diye bir hap verdi onu kullaniyorum . Uzanıp dinleniyorum sırt ve bel ağrısı asla geçmiyor ama
Shebi ilknur94acr ALLAH yardımcınız olsun.haftanız iyi kendinizi korkutmayın o kadar var sizin haftalarda riskli olup 37-38 i görenler😍
BebekK ilknur94acr sıkma canını seni hissediyo pskolojini yuksek tut ki o da daha fazla kalsın orda wc haricinde sakın kalkma yataktan dayanabilidğin kadar dayan evet çok zor allah yardımcın olsun inşallah ama dert etme lütfen ciğer geliştirici iğnede olmuşsun iyi düşün herşey iyi olsun🌺😇
Kubra80 ilknur94acr ben 25+5 haftayla doğum yaptım kaybettim bana 2 hafta daha beklese hiçbi skntı olmaz dediler suan hamileyim bebeğim dikişle duruyor 33 haftalık oldum skntsz ilerliyorum merak etme artık haftan yükselmiş kendini çok kasma bebeğin herşeyi hissediyor Çünkü Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum dualarm seninle 😔
ilknur94acr Kubra80 Canım benim Allah evlatlarımızı bize bağışlasın. Duan içinde çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. 🌼
Ayse0707 ilknur94acr canim gecmis olsun 31.haftamda benimde nisanim geldi rahim agzim 17 mm olmus.Evde dinleniyorum,ilaclarimi aksatmiyorum 33 haftalik olduk bile.Sende moralini yuksek tut eminim 36-37 haftalari gorecegiz😍🙏
Muhammedyusuf ilknur94acr iyilerin duası inşallah rabbim yardimciniz olsun burda o kadar hamile kadın var hepsi amin inşallah diyor rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah