Denizesin Kızlar günaydın güzel haberler aldığınız harika bir gün olur insaalh hepimiz için Benim reglim 5 gün oldu gecikti 3 gün önce test yaptım ama negatif ti. Regli belirtileri dışında da bir belirti yaşamıyorum.yumurtlamanin 16.gunundeyim.test yapsam gün içinde cikarmi varsa
oglusum1510 Denizesin ben adet günüm 1 gün geçtiğinde yapmıştım testi canım ve baya koyu çizgi ile öğrendim. Ama geç döllenme vs gibi durumlarda testte çıkmayabiliyor. Tekrar dene testi 5 gün gecikmek yeterli testte çıkması için
Esoo0698 Denizesin En iyisi kan testi canım bazen testte çıkmayıp kanda çıkabiliyor o yüzden teste değil kan testide güven yaptır bi derim inşallah gönlünden geçen olur 😊😊
asude456 Denizesin ben adete bir hafta kala öğrendim canım silik ama net bir çizgi çıkmıştı adet konu aşırı koyuydu , bı kaç farklı marka ile yaptım hepsınde sonuc aynıydı , varsa döllenmeden 1 hafta sonra bile çıkıyor . sevgıler 🥰
Denizesin asude456 ben adetim 2 gün gecikti günde yaptım negatif çıktı . 3 gün daha geçti hala regli olmadim