grmz31 Kızlar bebek hep aşağıda kasık tarafında tekme atıyor hiç yukarıya çıkmıyor 5-6 gün gün öncesine kadar kasıkta hiçbir şey hissetmiyordum şimdi hep orda napcam böyle korkulacak birşey var mı sizce?
ecembugra53 grmz31 korkma benim de öyle bebeğin ayakları onlar 😂😂 yaramazlık peşindeler napsınlar onlarda annesi oynuyorlar içerde canları sıkılıyor 😂
Elmaveannesi grmz31 bende 20+5 oldum hareket surekli gobek deligimin 4 5 parmak aşağısında resmen afedersiniz bikini bolgemde. Bugun doktora gidicem bi sorucam bunu
MYstryy grmz31 bende ilk gebelgmde soemustm doktora endiselenip . Normal demisti bebek buyudukce alttanda vuruyor usttende sağdan soldan her yerden geliyor tekmeler 😊
grmz31 67380ipek kız canım ama hiç durmuyor sürekli tekme bu zamana kadar hiç aşağıya inmemişti çok garip geliyor ordan attığı tekmeler çok kötü asagıdan hissediliyor
ecembugra53 grmz31 yapar Ağrı yapması normal baskı oluyor bende suan doktordayım bebeği görücem 😂😂 bakalım yaramazım ne yapıyor
Nktozkn 25+5 bizimde aynı birgün ayağı alttan fırt diye çıkacak bu bebenin diyorum 😂 çok aşağıda ve kımıl kımıl çok rahatsız oluyorum bazen gece uyuyamıyorum
ecembugra53 Nktozkn canım cok normal suan doktordan geliyorum herseyi anlattım böyle böyle oluyor desim hersey normal dedi bana canım 😊 korkma
Nktozkn ecembugra53 hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🥰 bende salı günü gideceğim prensesimi görmeye