Kızlar sonunda doğum hikayesi yazmak banada nasip oldu 😊 o zaman anlatıyorum 🙏 ben bebişimi normal doğurmak istiyordum hep kendimi normal doguma hazırlamıştım 37 inci haftamdan beri her kontrole gittigimde bebegimin kanala yerleşmedigini ve istedigim zaman sezeryan olabilecegimi söylemişti doktorum bende hep sonuna kadar inmesini beklicegimi söyledim 39+4 olduk tekrar kontrole gidildi ne ağrım var ne kasılmam var nst de dümdüz cıkıyor 🙂 doktorum hala kanala yerleşmedigini söyledi ya kendiliginden yerlesmesini beklicektim ya sezeryan olacaktım beklesem bayrama denk gelecekti doktorum olmicaktı o yüzden 39+5 de sezeryan oldum spinal istemedim belimde ağrı kalır diye herkes öyle diyordu cünkü o yüzden genel oldum ve ikinci gün ayaktaydım 😊 ilk ameliyattan cıktıgmda agrım vardı elbet ama serum takıldıktan sonra gecti hemen cıktım ve bebişim eşimin kollarında beni bekliyordu ☺️ O an agrım gecti bebegimi doyurmam lazım kuzum nasıl aglıyordu beni beklerken acıkmış ☺️ Hemen emzirdim Allaha şükür 🙏
Bi kaç tavsiye vermek istiyorum
_ Lütfen rahat olun siz huzursuz olursanız o bebeğinizi etkiler
_Sütüm gelmez falan diye endişe etmeyin bebeginize yetecek kadar mutlaka geliyor
_Göğüslerim ucu yara oldu lansinoh krem kullandım iki üc günde kendine geldi mutlakaaa olmazsa olmaz lansinoh alın 👍🏻
_Depent i de geçemicem ben bir paket kullandım ondan sonra uzun pedlerden kullandım ama hastanede çok işime yaradı kesinlikle alın👍🏻
_Kızlar valla bunu ne kadar dinlersiniz bilmem ama öyle süslü püslü pijama takımı gecelik vs tavsiyem götürmeyin ben yepyeni şeylerimi giydim kan geçti ve lekesini cıkaramadım ikinci gün annemin eski pijamasını giydim rahat rahat 👍🏻 Öyle bebegi süsliyim kendimi süsleyip resim cekileyim diye bişi olmuyor o hastane ortamında biran önce şu serum bitsin eve gideyim diyosunuz..
_İlk 6 saat yataktan kaldırmadılar sonra yürümemi istediler mutlaka yürüyün bol bol yürüyün cabuk toparlanrsınız..👍🏻
Biraz uzun ve karışık olmuş eksik olmuşta olabilir çünkü bu satırları bu saatte uykusuz bir anne yazıyor 😀 Uyuyunnnn bol bol bebiş doğmadan bak söyliyim 😊
Zeynep Beril’imin hikayesi bu kadarrrrr ❤️💕🧿 Sormak istediginiz bişi varsa yazın ben bebiş uyuttuktan sonra cevap veririm💜