ilknur94acr eveet canım oksapar iğne kullandım, progestanı da fitil olarak aldım ve sürekli yattım hiç kalkmadım.Eşim elim ayağım olmuştu.Bir banyo yaparken bir de ec ye giderken ayağa kalkıyordum.Popomu hep yüksekte tutmaya çalıştım.Doktorum bebek rahime baskı yapmamalı , ayakta durmamalısın, oturmamalısın, sürekli yatmalı ve yatarken de poponun altına yastık koyarak yüksekte tutmalısın demişti.
Oğlumu 32+3 te kordon dolanıp düğümlenmiş boynunda.Bu nedenle de kaybettim 😔 Yarın 4 ay olacak teyzesi.Böyle postlar gördükçe içim gidiyor , çünkü öyle iyi anlıyorum ki sizleri, endişelerinizi.O günlere gidiyorum.Elimden geldiğince de annelerin içlerini rahatlatmaya çalışıyorum edindiğim tecrübeler ile.Ama korkma çok güçlü bebişlerimiz bizlerden çok daha fazla savaşıyorlar.Sen elinden geldiğince ayağa kalkma.Bol bol uzan dinlen ve çokça da su tüket.Doktorum bana bunları önermişti.Oğlum yaşasaydı muhtemelen 35-36. Haftayı rahatlıkla görecektik.Sen de göreceksin.O haftadan sonrada kilosu iyiyse, emme refleksi gelişmişse ve kendi başına nefes alıp verebiliyorsa kuvözde kalma ihtimali azalır. 🌸