BurcuGn merhaba vajinal muaynede 5+4 kalp atısınduyulmadı normal mi cok korkuyorum daha once 3 kaybım var 🙁 kgdan dolayı vajinal bakıyo doktor vajinal muayende ne zaman duydunuz acaaba
Yenidenanne BurcuGn hiç korkma benimde bir kaybım var ve cuma günü 6+3 tüm ogün kontrolümde duydum bende ilk kez şuanda duymaman çok çok normal sen içini ferah tut tabi biz kayıplar yaşadığımız için hemen endişeleniyoruz ama olumlu düşün herşey güzel olcak busefer ben inanıyorum 💕
FuatTataroglu BurcuGn 5+4 kalp duyulmamasi cok normal benm 6 yi gecmsti vajinaldan atim gozuktu o zaman bile duyulmadi 9+2 de normal ultrasynda duyuldu o yuzden hc endise etme
Senem06 BurcuGn benimde ilk bebeğim 9+2 kalbi durduğu için kürtaj olmuştum bu ikinci hamileliğim 6+2 vajınal ultrason duymadı geriden geliyor muhtemelen kürtaj dedi kontrole gel dedi gitmedim Çarşamba günü kendi doktoruma gideceğim sizin geç döllenme olabilir endişelenmeyin ve tek doktora bağlı kalmayın
Lcy BurcuGn 7 haftalikken gördüm hem bebegimi hemde kalp atisini serefsiz doktor kalp atisini dinletmedi gevur ...
EdaNur01 Canım cok erken 6cı haftanın ortasın da duyulması normal ben 6+4 üm ama yinde doktorumla görüştük Zaten keseyi gördük bebekte cok küçük tam 7 hafta olunca gidecem bu hafta içi 🙏🏻 Sen hiç merak etme duyarsın
BurcuGn doktorum karından 9 haftaya kadar duyulmaması normal dedi ama vajinal 7 haftaya kadarmış sabırım cok korkuyırum 🙁
EdaNur01 BurcuGn korkacak bir şey Yok kuzum iyi düşün iyi olsun derler sen içini ferah tut 🤗 Önceki düşüklerinden dolayı da tehliken felan da varsa sürekli uzan arkadaşımın da riski vardı ayıptır söylemesi tuvalet ihtiyacından başka kalkmadı ve hiç birşey olmadı 🙏🏻
deletedmom211 Canım ben 6 hafta bebeği 8 hafta kalp atsii duydum ama vajinal değil karindan gördüm duydum bugüne kadar hiç vajinal yöntemle bakılmadi ama vajinal da erken gözüküyor diye duymustum endişelenme geç dillenmese olabilir
Cigdembakar BurcuGn tam 6+0 da vajinal muaynede duydm 8. Haftada karından duydm içini ferah tut hnüz erken ama duyacaksn inşallh 🙏
Tuba84 BurcuGn canim hic bu kadar stres yapma kendine ben 6+3 ken vajinalden ne gorduk kalp atisini ne duyduk 8+2 de normal ultrasonda duyuldu.
Tuba84 BurcuGn evet duyulabilir duymazsan bile bence erken sayilabilir 8 haftaya kadar bekleyen doktorlar var canim.
Ceydasinem Hadi gozun aydin duyulmasina sevindimm. Kızlar bu vajinal kalp atışlarını duyma nasıl yapiliyor cuma gunu benimde randevum var kalp atisina bakilacak benimde o sekilde mi olur?