Merhaba canım bende de polikistik vardı ve yaklaşık 1, buçuk yıl denedik ama olmadı. Ben iki defa çatlatma iğnesi denedim 17 mm ile yapıldı iğne ve ikisinde de işe yaramadı maalesef. 65 kiloydum ve doktor kilo vermem gerektiğini söylüyordu. Başka bir doktora daha göründüm o çatlatma iğnesi önermedi rahim filmi çekildim temiz çıktı o da kilo vermem gerektiğini ve yürüyüş yapmamı öneriyordu ve bir de Matofin ilaç vermişti aslında şeker ilacı ama yumurtaların düzenli çalışmasına da Faydası varmış doktoruna danışmadan kullanma ama sakın sonrasında ben iki doktordan da kilo vermem gerektiğini duyunca kilo vermeden doktora gitmemeye karar verdim çünkü o süreç beni yormuştu ilaçlarımı da düzenli kullanamıyordum matofini yani en son artık kullanacağım diye kafama koydum ve 1 ay boyunca düzenli bir şekilde kullandım ilacımı ve hamile olduğumu öğrendim bilmiyorum ilaçla bir alakası var mıydı çünkü ilacı kullanmaya başlayalı 1 ay olmuştu ve ben 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim şu an 16. Haftamdayım hatta 65 kilodan 68 kiloya çıktığımDa hamile kaldım her şeyin hayırlı bir zamanı var diyorum ben o yüzden canım hakkında hayırlısı olsun inşallah tekrar en kısa zamanda sen de hamile kalırsın