Beyzabyk Eşimin işi gereği şehir değiştirdik 23+3 haftamdayım bursada kadın doğum doktoruna ihtiyacım var öneresi olan var mı tercihim erkek doktor yardımcı olursanız sevinirim🙏🏻
Mircet Beyzabyk hayat hastanesi naile gökçe akagündüz çok tatlı dikkatli bir doktor her şeyinizi en ince detayına kadar inceliyor
baby0615 Beyzabyk Benim doktorum bayan Jale Gürlüler Umi plaza fakat beraber çalıştıkları Cenk Aşkallı ve Orhan Orhan var. Hepsi de Bursa’nın önemli doktorlarıdır bir araştırın derim. Sevgiler 💕
es_es Beyzabyk Cenk Aşkalli benim doktorum, çok iyi bir doktor. Mudanya yolunda umi plaza var orada kliniği
betul2009_ Beyzabyk merhaba konu ile biraz alakasız ama tayin istemeyi düşünüyorum Bursa’ya yıldırım Osmangazi ilçeleri açılmış bana nasıl yerler yardımcı olur musunuz 😊
cagla24 Beyzabyk medicana Volkan Aksakallı hem yunuseline yakın :) birde medicabil var yakın ama doktor olarak hiç bilmiyorum
Nagi-09 Beyzabyk Merhaba bende Osmangazi Yunuselinde oturuyorum.Pembe mavi doğum hastanesine gidiyordum.Ama doktorun ilgisizliği nedeniyle değistirip Özel jimerde Rampia Nizam kadın doğum doktoruna gideceğim.Sizde düsünebilirsiniz.Doktor seçimi çok önemli.
Eeezgi Evime uzak olmasına rağmen pembe mavi aycan kopuza gidiyorum. Memnunum kendisinden ilgili bi doktor 😊
Seymaogz Beyzabyk çekirge doruk suhendam benderli kesinlikle.tavsoye ederim. Normal doğum yanlısı. Klasik doktorluktan uzak mükemmel bir doktor. Dediklerine harfiyen uyarsan mükemmel bir hamilelik seni bekliyor. 😊
gkckrkfa18 Bende Yunuselide oturuyorum ve Çekirge Doruk Hastanesine gidiyorum Emel Arslan Yıldırıma tavsiye ederim 👻