Aslikocak 5 aylık evliyim hamile değilim şuan da. Adetime daha 4 gün var ama bugün göğüslerimin ucundan bildiğimiz süt geldi bazı kadınlarda hamile olduğu zaman süt gelirmiş sizce hamile miyim 🤔🤔
Aslikocak Zehra1905 ilk evlendigimde yine gelmişti adetim 1.5 ay gecikti yaptım çıkmadı sonra hastanede yaptırdım kan verdikten sonra yarım saat sonra kahverengi lekelenmem geldi .
Zehradmrlsym Aslikocak ben adetime 2 gün kala erken gebelik testi alıp yapmıştım çift çizgi çıkınca hemen kan tahlili yaptırdım ve hamile olduğumu öğrenmiştim erken gebelik testi al
Zehradmrlsym Bende evlendikten 2 ay sonra beyaz sıvı geldi hamile olduğumu düşündüm test yaptım negatif çıktı hormonlardan dolayı gelebilir demişti doktorum kan tahlili ve verdim temiz çıkmıştı
Aslikocak Zehradmrlsym inşallah çıkar çok istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin yarın alıp yapicam teşekkür ederim
Aslikocak Zehradmrlsym normalde adet olucagim zaman 1 hafta öncesinde göğüslerim çok şişerdi ama bu ay şişmedi
Mucizeninannesi1 Süt hormonu yüksek olabilir bazen ondan dolayı gelir doktora gidin yada sağlık ocağında hormonlara baktırın
Aslikocak Mucizeninannesi1 devlet hastanesi ve sağlık ocakları şuan bakmıyorlar hormon testine özel hastaneye sordum 800 TL dediler bende yaptırmadım
Mucizeninannesi1 Aslikocak canım süt hormonuna yani prolaktine mutlaka baktırman lazım yüksekse hamileliğe engel