fnsckn SelinAli bazen ne yaparsak yapalım bebek kendi seçiyor nasıl gelmek istediğini o yüzden nasıl gelirse gelsin de sağlıcakla gelsin alın kucağınıza İnşAllah 🌿🙏🏻
selin4141 SelinAli 29.haftada baş aşağı pozisyonda demişti doktorumuz bugün gidicez kontrole inşallah degismemistir 33+3 olduk 👼💛
Yaseminakkoyunk SelinAli 29 da gittiğimde dönmemişti şimdi 33+6 yız bence döndü bugun veya yarın gideceğim inşallah dönmüştür bana dua edin lütfen elden birşey gelmiyor maalesef sezeryan doğumu da hiç istemiyorum inşallah herkesin gönlüne göre olur doğumu
SelinAli Yaseminakkoyunk bende normal doğum istiyorum önce sağlık sonrası hakkımızda hayırlısı gönlümüzden geçen olsun inşallah 🙏🏻😊
fnsckn Yaseminakkoyunk benim 1 ayda 4 kere döndü 🤗 alttan ışık tutmak alttan konuşmak ( baya baya ikna etmeye çalışmak gibi ) dönme egzersizleri 😊 yukarıdan soğuk aşağıdan sıcak su dokundurma aşağıdan müzik dinletme 😅 deneyin isterseniz bende işe yaradı
Yaseminakkoyunk fnsckn ciddi misin 😂 kesinlikle denicem her akşam hep müzik dinletiyorum bir kac müziğe çok fazla tepki veriyor suyu da seviyor duşta uzun duruyorum onun için oynuyor sürekli ve sürekli dön diye bildiğin yalvarıyorum 😂
fnsckn Yaseminakkoyunk onu doktorunuza sormayı unutmayın kanepeye diz üstü bacaklarınızı koyun kafanızı yere halıya eğiyorsunuz internette videoları var ama doktor onayı olmadan yapamıyorsunuz 😊