Kızlar hepinize merhaba 🌼 bende doğuramıyorum diyip doğuranlardanım 38 haftalıkken sancılarım başladı ama düzensiz ve yeterli değildi 2 cm açıklığım vardı her seferinde geri gönderiliyordum. Pazartesi günü sabahtan başlayıp hiç geçmeyen adet sancıları gibi sancılarım oldu ama şiddetliydi hemen acile gittik acaba bu sefer olucak mı diye 😂 nst takibinde bebeğin kalp atışları düşük çıktı serum verdiler düzeldi doktorum yatışımın yapılmasını söyledi bir iki sefer daha nst çekildi güzel çıktı en son çekilen nst’de yine kalp atışları düşük çıktı açıklığım 3 cm ilerlemişti doktor suyumu patlattı acaba kakasını mı yaptı diye çok güzel bir histi ılık ılık böyle 😊 suyumu patlatmasına rağmen kalp atışları stabil çıktı kakasınıda yapmamıştı. Doktorum sezeryana almam lazım seni kordonu düğümlenmiş olabilir dedi ve hazırlıklara başlandı. Spinal anestezi oldum çok rahattı birşey hissetmedim doğum anında da kordonu düğüm olmuş dedi doktor iyiki sezeryan olmuşum. Şimdi yavrum yanımda uyuyor mışıl mışıl 😇 Rabbim isteyen herkese nasip etsin, herkese kolay doğum nasip etsin inşallah 😇 Sormak istediğiniz soruları cevaplayabilirim😍😊🌼