bebekveannesi00 Biz,23 haftayız,6 bucuk kilo aldık oğlumla…Tabi goruntu cok onemli,boyum kisa ve surekli aşagidan aliyorum,goguslerim bile fazla buyumedi.15 kilo almisim gibi😄
Epifenomen bebekveannesi00 26 haftalığız ve 5 kilo aldım 😕 fazla gibi geliyor bana ama inanılmaz da bir ödemim var gören kilo almadın diyor ama tartı öyle demiyor 😄
Sedanurtmr Dzeyy ay ne güzel 😅😅😅😅😅😅 ben anlamıyorum yaaa nasıl almıyosunuzzz bende 36+5 haftalık hamileyim ve toplam 24 kilo aldım 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Oznur1_23 Happybabyyy ben hamile kaldığından beri 3kilo verdim geri alamadım ben de 18 haftalık 74 le hamile kaldım şuna 71 normal mi acaba sen çok mu kilo aldın
Bsrabyrktr95 Zeyyno_ bebekveannesi00 57 ile hamile kaldım 52.5 kadar düştüm bulantidan dolayı 16 haftaya kadar sabah ve gün içinde bulantı oldu..bugun 20 haftaligiz 55 kiloyum sanırım bulantı geçince 1 ayda 2-2.5 kilo almışım 😊
tgctngl bebekveannesi00 16.hafta 5 kilo aldım ve sanki uyandığım her gün biraz daha kilo almış uyanıyorum 😐😐
momteacher tgctngl ya bende aynı şekilde hissediyorum, 11haftalık olduk 3 kg aldım çok gbi geliyor🤦🏻♀️ Önceki gebeliğimde 4ay hiçbişe yiyememiştim, bu daha farklı geçiyor
Monnarosaa 27 haftalığım 10 kilo aldım 1.75 boyundayım 50 kilo ile hamile kalmıştım o yüzden hâla zayıf sayılırım 😬 orantılı alıyorum
diloscn Akbas77- ayy senle aynı gibiyiz ama ben çooook fazla almışım yorumları okuyunca kendimden korktum ben berbat beslenmişim
Yakamoz-1990 40 hafta 7 kilo boy 1.58. Vücudumdan bağımsız bi top taşıyorum önümde 🙈 kız geliyor inşallah
Yenibaslangic_34 09785634 ay süper ya nasıl başardın benimde ilk bebeğim geçen hafta öğrendim hamile olduğumu şuan 6+4 günlük doktorum 15 kg vermen lazım dedi geçen hafta tartıldığım da 84 düm günde 2 lt su içiyorum İnşaAllah zayıflarım ben de ya arada yürüyüş de yapıyorum Önerin nedir acaba 😕