Aynurr16 Selcann94 görmüştüm hafif masajla geçiyor zamanla diye biliyorum canım ama yanlış yönlerndirmiş olmiyim
Naimeismail001 Selcann94 bende yaptım kızıma hiçte sıkıntı olmadı zaten çocuğun gogusunu sıkmazsan çocuk daha huzursuz oluyor
Gizemasal Selcann94 doktorlar kesinlikle sıkmayın diyo iltihap kapıyormuş doktorunuza danışın bence ellemeyin
Princessmother Naimeismail001 şaka mısınız ya sıkılmaması gerekiyor doktorlar bas bas soyuluyor bunu. İnsanları dkktor gibi yonlendirmeyin
Selo39 Naimeismail001 insanları neden yanlış yönlendiriyorsunuz? Yıllarca çocuk profesörleriyle çalıştım böyle bir şey asla olamaz. Çocuğun göğsüne masaj yapılmaz. Anneden geçen östrojen hormonlarıyla alakalı. Kısa süre sonra geçiyor hepsi bu
sehrikarabulut Selcann94 canım kesinlikle sıkma oynama bebeğin göğüsüyle benm kızımdada süt toplanması olmuştu kendilendn gecti doktor sakın elleme demişti
Yasemin00 Selcann94 tatlım hep elinle masaj yap banso sunrası bile gögüslerine yap masaj öle öle gecer insallah sıkma ama sakın hele helede banyo sonrası yap masaj
Selo39 Yasemin00 siz iyi misiniz? Çocuğun göğsüne asla masaj yapılmaz. Bilmiyorsanız bari akıl vermeyin doktorlar duysa bu dediklerinizi ne der çok merak ediyorum
ESHB Çocuk doktoru sekreteriyim bu şikayetle bir sürü hasta geldi, kesinlikle sıkmayın, ovalamayın dedi. Burada ki bilgilerle benim dediğimde dahil birşey yapma doktora danış
tambirminnos Selcann94 kesinlikle ellemeyin ve sıkmayın hormonlarla alakalı bir durum ve geçecek kendiliğinden
Alyahira Selcann94 benim bebeklerimdede oluyo ama sakın elleme masajda yapma sıkma hele hiç yapma.enn güzel cvbi sana doktorun vercek ama elleme sakın benim doktorum öyle dedi ellemedim kendiliğinden geçiyo zaten😊