Zaxra Bolca duaniza cok ihtiyacim var dua edin lutfen 🙏🏻Allah hepinizden razi olsun, yarin pesser koydurmam gerek ve cok agri veriyo dige yaptiramiyorum bunun iyi gecmesi icin dua edin lutfen 🙏🏻🥺
Zaxra Ayseaysegok cunki artik o haftayi gecmisim🥺🥺 27haftaligim dikis olmaz bu haftalarda onun iicin pesser onerildi bende kabullendim ama koyduramadim agri verdi simdi yarin yeniden denicez 🙏🏻
Ayseaysegok Zaxra anladm canım inşllh hiç bir sıkıntı yaşamazsın bu sefer👐bende taktırmıştım pesser o yuzden oyle sordm neden dıkmıyolr dye dıkiş dha kolay dr dıye demstm
Zaxra Ayseaysegok cok tesekkur ederim insallah, Ama ben bildigim kadari ile pesseri kolay dediler ama hic oyle degilmis 🙁🙁🤦🏻♀️pesser cok kotu agri veriyor
Ayseaysegok Zaxra hemde nasıl kasıklarımda karnıma cok agrı verdi sanki taş kesldi.. Ama mecburyetten bebegim iyi olsun dye herseye ragzı gelmsdim. Geçen burdan bı arkads hiç agrı wermedı fln yazmsdı sasrdım demkki bünyeden bünyeye
Zaxra Ayseaysegok bende okuyorum bakiyorum herkes cok kolayca yazmiski pesser koydurdum yani anlamiyorum bi bendemi boyle oldu dige 🥺
Ayseaysegok Zaxra bende cok zorluklar yaşamıstım anlıyorum😣szi fytı çok pahalı demişlerdi bana nekdra taklcak acba