Aylinnh Merhaba arkadaşlar ben kiloluyum biraz lohusa takimi özeniyorum ilk bebegim nerden bulabilirim acaba büyük beden takım internetten instagramdan falan
elkakimmon Aylinnh LCW’de de var kuzum outlet modeller de var ama onların bedenleri olmuyor. 2, 3xl modeller de var , fazla kaliteli degil ama 🙄 ben deneme amacli bir takım aldım geçen şimdiden giyiyorum
Pnar12016 Aylinnh lohusapijama ınstagram adresinden alabilirsin canım ben aldım çok beğendim 77 kiloyum L aldım bol bile baya. Sayfadan yardımcı oluyorlar zaten
Selo39 Aylinnh normalde kaç beden giyiyorsun 2xL mi? 3xL Alman lazım şuan bi n11.com a bak istersen canım eğer çok zorlanırsan terziye de diktirebilirsin istediğin model
Aylinnh Selo39 2xl 3 xl falan giyyorum ama lohusalar genellikle genis kalip oluyormus zaten galiba canim nerden bulabilirim bilmiyorum
ozgeaa Aylinnh Evet instagramda bedenlerine bakın isterseniz ben 73 kgyum m beden aldım biraz büyük oldu
tugce0606 Aylinnh lohusa hamile diye bir siteden aldım şu an kargoda ama onu almiycam kabul etmiycem. Çünkü trendyolda daha uygununu ve daha güzelini buldum. Trendyola bak canım
Duruhnd Aylinnh instagramda lohusaavm diye bir sayfa var bedenleri var ve fiyatları diğer sayfalara göre daha uygun bir bak istersen.