Nasippp damla_1 gittim canım ama henüz göremedim beta 509 haftaya gel bakalım dedi dr. Sen ne yaptın peki canım ☺️
Madeleine Ladyssss sana nacizane tavsiyem en azından 3 ayın bitene kadar çok az insana söyle, hem moral bozuyorlar hem de nazar değebilir. Ben bulantım yok çok iyiyim dedim hop ertesigün kanamam oldu. 16. Haftadayım çoğu akrabam hala bilmiyor bile🙌
Ladyssss Madeleine çookk haklısın ama işte ilk olunca heyecandan çoğu kişiye söyledik ak koyun kara koyun ortaya çıkıyor🤷🏻♀️
sevimlieyuboglu61 Ladyssss kasık bel ağrısı ilk gebeliğimde bende çok olmuştu, mide bylantılarım ilk gebeliğimde 6+6 da başlamıştı
Hilalyusuf Ladyssss ağrılar bende de oldu sizin zamanınızda bnm de mide bulantım yoktu ama 7.haftadan sonra hep kustum 10 gün hastanede yattım yeni yeni düzeldim bazılarında olmuyormuş ilerleyen zamanlarda anlarsınız ben hamile olduğumu bilmeden oruçluyken hurmayla açmıştım midem bulandı ve kustum
Nasippp damla_1 canım tahlil verdim biraz idrar yolu enfeksiyonum varmış deprirm de salı günü 509 idi bu gün de 900 lerde imiş nasıl sence
Ladyssss Mmmerve123 ay inşallah olmaz canım şuanlık iyi gidiyoruz çok şükür inşallah böyle devam eder🙏🏼♥️♥️
miracam Ladyssss benimde ağrılarım olmuş tu ki 2 ay boyunca her adet gunüm geldiğinde yine o sanciyi cekiyordum ara ara mide bulantim de parmak sayısını gecmedi ama çooook istahsızdım benim istahsizlik disinda iyi geçti şükür 🙏Yani herkese farklı ugruyor bu hamilelik😂
Ladyssss miracam aynen canım herkesin bünyesi genetiği farklı umarım benimde bulantısız şekilde devam eder🙏🏼🙏🏼
Ates2020 Cinarim02 bişey olmaz sonra geçiyor yerleştiğinden ağrıyor öyle ben kan bile vermedim teste pozitifi gördüm şimdi 8 haftalık olucak yarın gidicem ilk defa hayırlısıyla inşlah bi sıkıntı yoktur diye umut ediyorum
Burcink-35 Ladyssss hayırlı olsun canım tebrik ederim ilk önce🙏🏻 Benim de suan 8 haftalık ve ilk ayda kasık ve bel ağrılarım çok fazlaydı bulantım yoktu fakat mide yanmam coktu normal yani bu belirtiler🙏🏻😊
Ladyssss Burcink-35 çok saol canım seninde bebişin hayırlı olsun inşallah🥰♥️ Çok zorlanmadan sağlıkla atlatalım inşallah 🙏🏼