Öncelikle tüm hamilelere kolay doğum nasip etsin bir ayazda kurtarsın rabbim 😊 24.04 2018 de sabah 5.bucukta uyandım lavobada idrarimi yaptim biseyin aktigini hissettim koyu sari akintiydi bu nisanmi degilmi kararsiz kaldim ogunde dr randevum vardi ama sancim filan yoktu neyse kalktim evimi toparladim kahvalti yaptik esimle hazırlandık cikacaz eşim çantalarda alalım dedi bende sanci yokki gerek yok dedim olsun arabada dursun dedi çıktık yola önce nst 'ye baglandım dr sancin yok dedi hadi bide alttan muayene edeyim dedi baktı açıklığın 4cm olmuş doğum başlamış deyince ben şok 😯 yatisini yapayım mı dedi kendi sancinlami gelirsin deyince hiç düşünmeden sonra gelirim dedim o korkuyla ama seni ilk doğumun olsa git bir hafta sonra derimde 3.çü doğumun yolda doğurursun deyince mecbur tamam dedim odaya geçtik saat 10da serum takıldı bunu dedim dogumda daha guclu ol diye vitamin dedi hemsire neyse beklemeye basladik o arada annem geldi bende tik sanci yok 12 gibi eşime dedim ben 4te dogururum diye ebe kaç cm olmuş diye baktı 5 cm olmuş açıklık bir iğne daha kattı seruma oda ağrın olmaz ama açıklığın artar dedi 3de hemşire lavman yaptı sonra ebe geldi lavobaya git çıktıktan sonra sanci geldikçe ikin dedi işte ondan sonra doğum sancısı başladı iki ikindim ebe doğumu hazırlayın doğuma alınıyoruz deyince ben doguruyormuyum şimdi dedim 😊 çatala çıktım ebe ikin dedi 2 kere ikin dedi bebeğin kafası iyice geldi durdurdu bir sorun mu var dedim panik yaptılar o arada meyer dr bekliyorlarmış doktorum geldi tamam gelmiş dedi 2 kerede daha ikindim ohh dedim dogdu çok şükür 15.50 doguma alindim 16da dogum gerceklesti esim diyo sozunu tuttun 😁 bebegimi temizlemeye aldilar benimde dikislerim atilacakti dr dedi seni biraz uyutalim rahatla dedi gozumu actimki odadayim bebegim yanimda hersey çok güzel geçti derken iki kere kusunca hemşireler aldı kuveze koydu yavrumu anne karnında bir sıkıntı oluşmuş deyince ben ben ebenin sucu dedim bebeğin kafası çıkmışken dr beklendi dedim sonra bir gece kuvezde gözlem altında kaldı bana 10 yıl gibi geldi tabi 😭 ertesi gün ciğerlerinde solunumunda kanında birşey çıkmayınca taburcu olduk çok şükür 🙂 şimdi mis kokulumda dünyaya alışıyor baya uzun oldu hakkınızı helal edin normal doğumdan korkmayın 😗☺