Elifnuraltunay 2 gundur gene degisik uyumaua basladim simdide yastigi kucaklayip sirt ustu yyuyorum uyandigimda kendine cok kiziyorum direk sola donuyorum😒 nasil ayarliycam bu durumu bilmiyorum kizlar ya 16 haftaligiz .
Zera_ER Elifnuraltunay göbeğin dahada büyüsün zaten sola uyurken sağa dönmek işgence istesende dönemiyosun 🙈 Yattığım gibi kalkıyorum her tarafım tutuk🤦🏻♀️
Yaseminentrk Elifnuraltunay bende yüzüstü yatıyorum 😫 Zararı var mı yok bilmiyorum.. huzursuzum ama elimde değil 😔
Elcnerdgn Yaseminentrk canım yüzüstü yatma karnına baskı yaptığın icin yinede doktoruna da sorarsın ama önereceğini sanmıyorum
Elcnerdgn Malesef ki uykuyla bizimde problemimiz var 15+2yiz sağa sola yatmaktan heryerm uyuşuyor bacak arasına yastıkta koyuyorum bu sefer belim boşlukta kalıyor gibi en geç 6da hep ayaktayım bidaha da uyku yok 🙄
Elifnuraltunay Koruyan Allahım onlari her sekilde korur ama tedbir bizden takdir Allahtan.. Allahim korusun yavrularimizi.. insallh birsey olmuyordur😪😪
Elcnerdgn Elifnuraltunay arada ben sırt üstü uyuyorum bazen küçük minderim benim de karnımda oluyor ama ne kadar baskı yapabiliriz ki zaten uyuduğumuz icin bence tedirgin olma bende çünkü senin gibi aynı pozisyonda buluyorum kendimi🙄
Zezell Elifnuraltunay Canim doktorum bana demisti mi ki sen kafana takmadan uyu o rahatsoz oldu mu sinyal verir uyandirir seni zaten...keyfini çıkar bu haftaların gercekden istedigin gibi uyu..