Serpil20 Merhabalar 8 haftalık hamileyim hamile kalmadan önce de aknelerim mevcuttu dahada arttı sivilcelerim yüzüm çok kaşınıyor ve neyle yüzümü yıkamalıyım hangi ürünleri kullanmalıyım yardımcı olurmusunuz ??
Ceylantun Serpil20 aynı sorun bendede var 22 yaşındayım 7 hafta 4 günlük hamileyim hamile kalmadan öncede sivilcem vardı şimdi daha da arttı aşırı derecede kaşınıyor soguk su vurup duruyorum yüzüme şimdi travazol diye bi krem var onu sürdüm kaşınmasını yanmasını aldı bi nebze rahatladım.
Serpil20 Ceylantun mantar için o çok iyi ama yüz için kullanılırmı iyice arastırdın mı alerji yapmasın
Serpil20 Ceylantun doktora sordun mu yada eczaneye hamile oldugunu belirttin mi bi sakıncası varmıymıs
okroya Bende de başlarda olmuştu sonra kendiliğinden geçiyor. Ben arada aspirinli kil maskesi yapıyorum o rahatlatıyor cildimi bazende uyumadan önce sarı kantoron yağı sürüyorum
okroya Serpil20 2 adet aspirin 1tatlı kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı yeşil kil 1 tatlı kaşığı su. Bazen limonda damlatıyorum içine. Hiç zararı olmuyor aksine çok ferahlatıyor.
Gzmmstf Benim yüzümde normalde yoktu 13+4 haftalık hamileyim benimde alın kısmımda çıktı keçi sütlü sabun ile yıkıyorum şuan çok az kaldı sivilcem geçti denecek kadar az sabun kuruttu yani