Zeliha4682harun hulya_1919 ALLAH sağ salim kucana almayı nasip etsin cnm ama bence kız gibi geldi bana
hulya_1919 Muuciizeemm bilmiyorum ki söylemedi çuma sölicem dedi hiç bşy anlamadım fotoğraftan burda belki anlayan olur dedim :))
hulya_1919 Zeliha4682harun benim hissiyatım yok ama 12+6 gösteriyo normalde 12 haftalığım kız olsa hemen anlarmıydı 100 100 Eminim dedi
hulya_1919 Ikrasltn hiç anlamadım ben 1 hatfa önde gidiyor acaba erkek diyemi düşünüyorum tek hissim o
Cerenn06 hulya_1919 benim oğluşumun ultrason fotosuna benziyor kızlar biraz daha eğimli duruyor genelde birde kemik yapıları daha ince oluyor kızların :)
hulya_1919 Cerenn06 2 gün sonra öğreneceğiz kac haftalıkken cinsiyeti öğrendiniz peki 1 hafta önde gittiği için bende acaba erkekmi diye düşündüm
Ilkhamilelik hulya_1919 yani çok bilmiş konuşmak istemiyorum ama crl baş popo mesafesi ölçülür, sizin doktor ayaklarına kadar ölçmüş gibi geldi o yüzden haftası önde görünüyor olabilir. Hemşire ebe arkadaşlar daha iyi bilir ama bana sanki öyle gibi geldi