BraBarutGr Kızlar 32+4 hamileyim bugün doktora gittim kilosu 2150 39 cm boyu kisa dedi 3 aydır boyu kısa cılız bi bebek olur sut ic yoğurt ye diyor yapıyorum ama ilerleme kaydedemedik başka ne yapabilirim önerisi olan varmi acaba
Zeytin BraBarutGr boy genetiktir ama sizler uzunsanız bebeğiniz de uzun olur. Kısaysanız uzayabileceği bir sınırı vardır dahası olmaz ki. Hem daha bebeğiniz küçük ilerleyen haftalarda boyu da uzar kilosu da artar. Kendinizi süt içmeye şartlandırmayın tiksinirsiniz, sevdiğiniz için süt için. İçinizi ferah tutun 😇
Zeytin BraBarutGr hem bazen ultrasonda ölçülen değer de gerçeği ile aynı olmayabiliyor. Benim ilk hamileliğimde 53-54cm lik bir bebek bebekledik doktor hep uzun olacağını söyledi, kızım 50 cm doğdu.
baharclk BraBarutGr cılız mi olurmus 32 haftada 2200e yakin bebegin, benimki 32de 1700 gramdı 😂😂😂 cilizin sözlük anlamini bilmiyor galiba doktorun. Boyumuzda 42ydi snden iki cm fzla ama olsun, daha 32desin ben 46cm doğmuşum biliyomusun taklma yani 😂 ilerleyen haftalarda artiyor
Zera_ER BraBarutGr ay ben süt yoğurt nefret ediyorum internetten baktım kiviye dadandım 🥝 Her gün 2 tane yiyorum icinde ne ararsan var yararlı 🙈 Benim oğluşuma iyi geldi bi dene istersen😊
baharclk Zeytin bizle alakasi yok anne karninda bebegin boyunun, dogduktan snra buyudugundeki gidişat genetik olabilir ancak, buna en iyi kanıt benim sanirim 😂 cunku ben 40 haftada 46cm doğmuşum ve boyum 1.55 bebegim daha 38 haftada 50.8 cmdi 😂😂
BraBarutGr Zeytin ayy çok teşekkür ederim 3 aydır pskolojimi bozdu resmen çok kısa işte göbeği uzun bacakları kısa bebek olur vs vs süt iç yumurta ye içiyorum tiksindim artık ama ilerleme yok gene aynı sağlıklı olsun da inş Hayrlisi ile
BraBarutGr baharclk oyyy masalalh inş sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız. 3 aydır aynı muhabbet dönüyor cılız olcak boyu kısa olcak kemik gelişimi küçük olcak minyon olcak diye diye yedi kafamı süt içiyorum dikkat ediyorum ama gene aynı demek hiç bu pskolojiye girmemem lazım sağlıklı olsun da inş 😊
BraBarutGr Zera_ER bi denicem inş banada kalsiyum ilacı verdi bakalım ne faydası olucak 1 metre olucak mı bebek 😂😂 beklentisi o heralde
baharclk BraBarutGr aynen oyle canim bosver sütü tabiki eksik etme illa onun icin degil yani, boya yapacak bi şeyimiz yok kilo aldirabilirz ama 😁