bebegimmm16 canım ben de pko luyum. 2 yıldır bebek istiyoruz olmuyordu bu yüzden ankara sehir hastanesinde tahliller yapılmaya başlandı. Bu arada doktora cocuk istedigimi ve olmadığını ayrıca adet bitiminden sonra 2. 3. Gün lekeleme gibi adet gördüğümü söyledim. Ayrıca bende adet bitiminden sonra 2 _3 gün gecmesine ragmen (ozur dilerim) esimle birliktelik olduğunda lekelemesen çok çok fazla normal adet kanaması gibi kanama yaşadığımı belirttim.. dr.esengül hanım muayene etti.rahim temiz bir sorun gözükmüyor dedi.. bebek için tahlillerde kan alındı ve bende hpv virüsü pozitif çıktı. Hastanede sonuç almak için başka bir dr baktı ve beni jinekolojik onkolojiye yönlendirdi. Daha sebebini anlamadan onkoloji doktoru rahim kanseri kanda pozitif dedi parca alıp patolojiye gidecek sonuçlar dedi….yani sonuçlar temiz çıktı ama anlatmak istediğim ben yaşadığım bu kanamaların anormal olduğunu bildiğim halde bu şikayet ile doktora gitmedim. Bebek içi gittiğimde ortaya çıktı. Ve yaşadığım bu kanamaların ve anormalliklerin hepsi rahim kanseri öncüsü. Ki doktorda bende kanser öncü hücrelerimin olduğunu belirtti. 6 ay sonra kontrole gidicem. Allah herkese hayırlı sağlıklı ömürler versin. Hastalarımıza şifa versin inşallah. Ben damdan düşer gibi bunları yaşadım sonuçlar çıkana kadar psikolojik olarak çökmüştüm. Kızlar ihmal etmeyin en ufak şeyde doktora gidin.