Behll_drl Boncukk-5 penti de indirim vardı bi kaç gün önce taytlarda sütyenlerde hala devam ediyo mu bilmiyorum ama hamile taytlarını herkes çok beğeniyor bi bakın isterseniz
Selbal Boncukk-5 lcw dan aldım 30 tl. İnternetten değil mağazadan. Lacivert siyah var kullanışlı. Beli ayarlamalı
Hope8 Boncukk-5 ben trendyoldan aldım 60 tl ye çok rahat 2 3 tane aldım giyiyorum doğuma kadar giyerim şuan 24 haftalık hamileyim
Boncukk-5 bburcu bi bakayım canım çok sağol 🙏🏻 İnternet sitesinde mi acaba kendi şehrinde mi buldun 30 TL ye
Gozde1989 Boncukk-5 mağazadan aldım internette yoktu ben baktığımda çok güzel ama gerçekten kesin al bi tane fiyatı da çok iyi 30₺
Gozde1989 Bir_zerre Boncukk-5 beden olarak da şöyle söyleyim normalde small giyerim smallu denedim ve tam oldu 25.haftamdayım yani o üst kısmı her türlü ilerleyen zamanlarda da olacak şekilde kendi bedeninizi almanızı tavsiye ederim siz bilirsiniz tabi
Gozde1989 Bir_zerre @Boncukk-5 #https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Tayt/3859022/663012