napoliten_ Zeynep24 ben de o sıraları sayarken artın geçsin diyordum bir baktım 86 olmuşum , çabuk geçiyor gerçekten anlamıyoruz bile 🎀
Aysnctl napoliten_ Suanlik normal gidiyoruz bakalim 36+4 olduk. Doktorumuz son gün 21 mayıs dedi. Bekliyoruz paşanin cani ne zaman gelmek isterse 😀😀
1987gokce napoliten_ kurban olsunlar 😁 ya ilk gebeliğim benim bu kadar duygulu olacağımı asla düşünmezdim valla annelik ne güzel bişeymis
napoliten_ 1987gokce aynen öyle ama zorlukları da var tabi , yine minikler için susuyoruz alışıyoruz 🤗🎀
Serap45 napoliten_ 31 🤗 ama doktorum en fazla 2 3 haftaya gelicek diyo bakalım hayırlısı inşallah sağ salim gelsinler de
Gmst Ne zaman dusucem su 2 basamakli sayilara derken 99'u gordugum sanki dun gibi. Simdi 29 😀😀 o anin icindeyken gecmiyomus gibi gelse de cok cabuk geciyo aslinda.
Ebrarrrr Heyecanlarim ya merak ediyorum Sormadım doktoruma sezeryanla kaç haftalık Doğum gerçekleşiyor
Heyecanlarim Ebrarrrr eğer her şey yolundaysa tüm kontroller pozitivse hem anne hem de bebek acısından ve planli dogumsa o zaman genellikle 38.haftada sezaryen yapılıp bebek aliniyormus.