Ferhaykoo Şuan kilomuz 1.160 gram 28 haftalık şimdiden sonra çok kilo alır fazla kilolu olmasını istemiyorum kac kilo alır acaba diyet yapmalı mıyım?
ecembugra53 Ferhaykoo canım onun için doktora sorman gerekir burdan olmaz korkma bebeğin iyi maşallahı 🧿🧿🙂 kemdi kendi ne bişey uygulamaya kalkma aman Allah göstermesin farklı seyler olır doktora gittin mi hersey sor ben öyle yapıyorum
Seymass Ferhaykoo anca 3 kilo doğar canım, yani benimde aynı haftada aynı kiloydu doktorum 2.5-3 anca olur dedi. Diyet yaparsan çok geriler yapma bence
kubraersin50 Ferhaykoo 29 da 1750 ydi kızım bence sizinki gayet normal diyeti neden yapacaksınız doktorunuz çok mu dedi kilosuna
Ferhaykoo kubraersin50 hayir normal dedi ama doktorlar cok ilgisiz doktorun yanina gidince 5 dakika durup cikiyorum dogru duzgun bilgi vermiyorlar
Minigimm2020 Ferhaykoo bence normal ki bebegun kilosu nye diyet yapasin ki benim ki 27 haftalikken 1 kiloydu cok normal yani
Ferhaykoo Minigimm2020 Kilolu olursa hem doğum hem sonrası zor olur diye korktum birde haftada 250 gram alıcak dendi korkuttular beni 🙂
Elininanasi Ferhaykoo hayr diyet yapmayin.3 kilo diģar bencede.keyfinize bakin😊Cok kilolu degil normal
Minigimm2020 Ferhaykoo valla hic belli olmaz 250 mi alir daha mi az alir . Bana da doktorum hatta dediki cok kucuk dedi beni cok korkttu 33 de gtcem bakalim kac oldu sizinkide 3 kilo falan doğar bence