Evet arkadaşlar sonunda doğurdum osmanlı-bizans bebeğim değil mi öncelikle güzel bir hamileli geçirdim ilk 4 ay kusmalı falan 😂😂 neyse tabi benim 2 hafta geç döllenmem olduğu için sat göre 41+5 ultrasonda gore 39+4 du bebeğim yatış verdi doktorum ve 1 cm Açılmam vardı bebek kanala girmemişti aon hafta diniyle destekleriz girer dedi e tam dedim onada yatış yapıldı ultrasonda baktılar bebek iri dediler oysa doktorum bana böyle bisey dememişti bubarada şehir hastanesinde yaptım doğumu ankarada ne olcak yani dedim kanalada girmemiş bebek kafası büyük dediler bunuda yeni duymuştum oysaki ilgi alaka süper tam eyvallah ama o an sürekli farklı şeyler duyuyordum bana sezeryan olmamı bebek kanala girmeyecehini bebegin kilosunun iri olduğunu dediler neyse ben ısrarla suni sancı destekledim istedim doktor tam verelim.deneyelm dedi ve suni sancı denendi açılmam olduğunu biliyordum cnku birisi geldiğinde demiştik yumuşamış açılıyor demişti sezeryan isteyen ebe ve doktor olumsuz konuayordu hep 5 saat çektim nst bağlı sekilde en son geldiler bak bebek çok iri omzu takılır falan filan diyerek beni korkuttuklarini duaunuyorum artık tam dedim.sezeryan bebegimmdaha önemli sezeryana alındım gerçekten ekip mükemmel gerçekten spinal oldum hicbir acı hoş duymadım ve bebeğim dediklerine göre ne iri nede 4 kilo üstü 3500 kilo doğru kafası büyük bile değil amaç neydi bilemedim ama bundada var bir hayır dedim artık ne diyebilirim bebeğine kavuştum mis gibi kokuyordu anlıyacağınız doğum hikayem bundan ibaret şuan iyiyim dün akşam 7 baksa doğumdan çıktım akşam 1 bckta ayağa kalktım kum torbası kalkınca gaz çıkardım gayet iyiyim bebeğimi emzirdum şuan yanimda rabbim isteyen herkeze sabırla bekleyen herkeze kolaylıklar versin inş iyi insanlarla karşılaşırız hastaneden çok memnunum ameliyathanedekiler zaten harika sormak istediğiniz soru olursa cçıkarım.elimden geldiğince şimdiden herkeze güzel doğumlar bubarada bir oglum.oldu 😍😍🤩