Elifaky Selam bayanlar 🌸 Ben gece yatınca bebeğim çok kıpırdamaya başlıyor sizce neden olabilir bazen uyuyamıyorum bile ve korkuyorum rahat mı edemiyor acaba diye ama ya sağıma ya da soluma çoğunluk soluma yatıyorum zaten
hhb53 Elifaky yeri rahat diye çok hareket ediyor. Benim kızlarımda öyle ne zaman uzansam tekmelemeye başlıyorlar 😍
Yarim_Kilo_Kiyma Elifaky hep aynı bu yaramazlar 🐣 bende ne zaman uzansam diskoteye 🤹🏻♂️Çeviriyor içerisini 😍 Maşallah iyi olsunlarda gerisi boş.
Annem1 Elifaky dinlenince uzanınca hareket ediyorlar zaten. Ozman daha rahatlar demek ki. Bizimki de oyleydi. Hareket etmezse korkuyorum ben
Prensesimm77 Benimde aynı ne zaman uzansam hareketlenmeye başlıyo rahat ediyo ve mutlu oluyo sanırımm minik kızım😍
Nurcn 31 haftlk olduk bu hafta baya azalma var doktora gittim herşey normal ama haraketleri az olduğu için sık takip etmem gerektiğini söyledi doktorum
Yarim_Kilo_Kiyma Nurcn Birde bebek artık büyüdüğü İçin yeri dar geliyor diye okumuştum ben , ondan dolayı çok rahat hareket edemiyor diye biliyorum ☺️
Yarim_Kilo_Kiyma Nurcn Evrt o bizdede var 26+3 teyiz. Ama çok toplanıyor sertleşiyor canı da yakıyor . Geriliyorsun