Mervee09 Ruhane aynıyız bende 33+3 üm bugn sanki daha da agırlastığımı hissediyorm tuvalet desen zaten hiç çıkmıyorm desem yeri
Ruhane Eylul9235 bilmiyormki aşagi tarfta baskı his edyorum benmki çok harketli küçücük yerde fazla harket yapıyor😃
Mervee09 Ruhane bende göğüs altımda rahatszlık hissediyorm ayakları ordayms batıyo sürekli daha sayamadığım okdr cok sey var ki mide yanmalarıda basladı geceleri bi doğsalarda saglıklı sıhhatli inşallah
Eylul9235 Ruhane dönmedi sanırsam çünkü ben herhangi bir baskı hissetmiyorum kasıklarıma ve aşağıya 33+5 kız
Hanimmm Bende aynıyım yakında tuvalette yatacam bebek asagaya baskı yapıyor dönmüştü zaten 18 haftalikta kimildadikca idrara baskı yapıyor Şuan 32+2 oldum
Nurcn 30+5 haftlk olduk ama surkeli toplaaniyor haraketlerinde yavaşladı doktora gittim herşey normal ama niye böyle oluyor anlam veremiyorum ve moralim bozukk
Ruhane Nurcn fazla ayakta kalinca yada yorulnca harktleri azaliyormş biraz dinlen ve su çikolta tüket
Nurcn Ruhane ayakta kalmıyorum zaten sürekli yatıyorum ama bu hafta gerçekten çok kötüyüm haraketsiz olduğu için morlaim bozuk