Kadryldz Merhaba devit 3 yazdı doktorum fakat asla kullanamıyorum geri çıkarıyorum suda ve ekmekte denedim 20 damla kullanmam gerek tadını hissetmeden nasıl kullanablrim önerisi olan ? 🤦🏽♀️
FatmaSagir Kadryldz banada verdi 9 damla kullanmam kerektiğini söyledi çay kaşığına damlatıyorum hemen içip ardından su içiyorum hissetmiyorum direk yutmanı tavsiye ederim su içer gibi yapma
Aryastark Kadryldz ben salata suyuna damlatıp içiyorum salataya da yağ koyduğum için tadını alamıyorum başka neyde denediysem tadı geldi ağzıma. Meyve suyuda alternatif olabilir belki onu denemedim ben
Keskinoglu Kadryldz canım hiç okadar zorlamaya gerek yok.coledan d3 markasından alın.. ben ondan kullanıyorum d3 olarak tadı da harika..günlük 5 damla kullanıyorum….
okroya 20 damla çok fazla değil mi 😳 parça parça kullanın bence 3 damla bi damlatıp ekmek yiyin bikaç saat sonra tekrar yapın falan öyle denediniz mi
Kadryldz okroya virüs korkusundan 6 aydır hiç çıkmıyorum dışarı vede saçlarım avuç avuç dökülüyor bundan sebep belki fazla kullanıyorum🤷♀️
SoniS Bende kullanıyorum ama 9 damla benim ki, sen baya çok kullanıyormussun büyük ekmek parçasına damlatıp ye istersen, ben ekmeğe damlatinca hiç tadını almıyorum
seymaa93 Bana eczaneci yogurtla yesin daha kolay yer demiş azıcık bir yogurda damlatıp yiyorum hiç anlamıyorum bile
Kadryldz Keskinoglu arastrıcm kesinlikle aksi takdirde dayanıka seymaa93 ya acaba emilimi olurmuki vücutda yoğurtla denicem hemen 👍🏻♥️
Keskinoglu Ekmeğe damlatılan damla gerçekten insanın midesini bulandırıyor.ben coledand3 u cay kaşığına damlatıp içiyorum.sonra yemek yiyiyorum.