Dilara5555 Kızlar bugün doktora gittim 39+2 yiz ama ne oğlum kanala inmis ne de bende en ufak bir sancı var doktor pazartesiye kadar bol yürüyüş yap eğer normal olmazsa pazartesi tekrar gel dedi doğumu başlatmak için ne yapmalıyım?
Bktbll Dilara5555 canım bende 39 oldum bunu bende cok merak ediyorum benim oglumda kanala inmemiş ntsde sancım yok açılmada yok nasıl olucak bilmiyorum peki vücudunuzda nasıl sancı hisediyorsunuz canım
Gifk Dilara5555 ben pilates topuna oturup zıplamıştım. O zaman karnım indi yavaş yavaş. Yürüyüş filan da yapıyordum. Bi de sıcak suya oturdum ertesi gün doğurdum 🤭😄
fosforlukalem Dilara5555 38+6 yım. Dün kontrolüm vardı. Bebeğim biraz başıyla aşağı inmeye çalışır gibi ittiriyordu kendisini. Kesin inmiştir dedim ama inmemiş. Sancım ağrım açıklığım yok. Ufak bi kasılma çıktı nst de. Doktorum çatı muaynesi yaptı belki nişan gelir doğum başlar dedi ama o da olmadı. Leğen kemiklerim ağrıyana kadar yürüyorum, her gün evi silip süpürüyorum, squat yapıyorum, bağdaş kurup yere oturuyorum sırf açılma için yok yok yok. En son cinsel ilişki deneyeceğiz. Pazartesi günü benim de kontrolüm var bakalım ne olacak.
Enguzelhediym Dilara5555 [url=https://hizliresim.com/bntq6m][img]https://i.hizliresim.com/bntq6m.jpg[/img][/url]
Bktbll Dilara5555 benimde aynı canım hiç sancı cıkmıyor acılmada yok bir gece hastanede yattım bakıp durdular yok acılma ve sancı olmaya eve geldim
Dilara5555 fosforlukalem bende pazartesiye kadar yürüyüş felan ne gerekirse yapicam inşallah hayırlısıyla normal doğum yaparız sezeryan hiç istemiyorum
Minik1kus Kesinlikle yürüyüş+squat+plates son zamanlar 2 saate yakın yürüyüp sürekli squat yaptım. Bebeğin kanala girmemiş olması pek anlam ifade etmiyor hatta bu sizin için daha iyi bile olur ağırlaşmazsınız. Doğum zamanı sancıyla giriyor. Hareket çok önemli ve en büyük tavsiyem ıkınma videoları izleyin. Ne yapacağınızın bilincinde olarak gidin.
Degisken 37 den 41 e ne yaptıysam doğum başlamadı. 41 de suni verildi.herşeyi denedim ben ahududu çayı ,hurma ,yürüyüş ,sıcak suya oturma,çömelme,merdiven,plates.. Olmayınca olmuyor.
Dilara5555 Degisken suni sancıyla mı yaptınız doğumu bazen suni veriliyor ama olmuyor sezeryan oluyor
Degisken Dilara5555 benimde suni verildi 36 saat suni son 12 saat kendi sancımı bekledik yani toplamda 48 saat olmayınca sezeryan oldum mecburen.açılmam 3 cm de kalmıştı.
Dilara5555 Degisken böyle şeyler duyunca moralim çok bozuluyor 48 saat çok uzun değil mi şimdiden gözüm korktu 😪😪
Degisken Dilara5555 ilk 24 saat hiçbir şey hissetmedim nst de de yoktu sancı. Sonrada epidural istedim zaten. O yüzden çok etkilenmedim sadece beklemek ve o hastane psikolojisi kötü.Birde gelen sezeryan oldu gitti ben pazartesi girip perş çıkış yaptım herkesi tanıdım artık orda:)
Dilara5555 Enguzelhediym teşekkür ederim ekran görüntüsü aldım 39 haftalık oldum artık onları yapicam 😊😊
nidarcn Dilara5555 canım benim halamın gelini nane yedi öğlen çorbanın içinde akşamda bikaç gaprak atmış ağzına gece 3 gibi nişanı gelmiş 3 cm açıklıkla hastaneye gitti ve bi doktor daha demiş böylr hiç sancısı olmayan kadına senin evinde bahçende hiçnane yokmu yeseydin hemen sancın açılman olurdu diye ama yinede Internetten bi araştır taze nane olcak bu arada
Dilara5555 nidarcn taze naneden kolay ne var yarın yerim kayınvalidemin bahçesinde bol bol var 🤣🤣 inşallah etkili olur
Enguzelhediym Dilara5555 rica ederim. Bende 38+5 oldum yapmaya başlıyorum 😊 hayırlı sağlıklı ve kolay dogumlarimiz olsun inşallah 😊