Melek-kaim-15 2020-2020 eşlerimizin be bizim hijyenimiz temizliği tabiki çok önemli fakat dışardan aldığın en masum takviye en temiz içerikli ürün bile vajina florani bozabilir bugüne kadar olmadı diye olmayacak anlamına gelmiyor ki sonuçta doğal olarak aslında orası islanabilen sıvı salgilayabilen bir yer vücudun doğal yapısında dışardan takviye diye birşey yok ki
Sedalimete Pardonda bu yağları ne için kullanıyorsunuz 😕 biz yağ falan kullanmıyoruzda özel bir sebebi var mı acaba ?
Maya-Arya Sedalimete 😶😶 inanın ben de merak ettim 5 yıllık evliyim ve hiç o tarz bir şey kullanmadık, ihtiyaçta duymadık.. Kişisel olarak tercih edilen bir şey mi, yoksa mecbur falan mı kalıyorlar kullanmaya?
sevara Angelkljh bizde öncedende kullanıyorduk hamileykende kullandık. Zararlı mı diye hiç düşünmemiştim. Sonuçta adı bebek yağı olduğu için
smyyezeyrek47 2020-2020 sadece temizlik degilki ondan enfeksiyon varsa spermden bile geciyor esimin kaninda enfeksiyon oldugu icin hep geri ceker kendini enfeksiyonum olmuyo oyuzden