Handeaslan39 Kızlar biraz hasta gibiyim bogazlarım agrıyor ve geniz akıntım var sanırım öksürük tutuyor acaba ıhlamur içsem olur mu başka neler içebilirim ?
Elifece Handeaslan39 hamilelikte bitki çaylarını hiç önermiyorlar . Düşüğe neden olabiliyormuş allah korusun
Asli Handeaslan39 ahh bende yeni yeni atlatıyorum günde 2 bardak ıhlamura izin var ama diğer bitki çayları yasak ben 2-3 gün içtim iyi geldi ama sıcak su bal da iyi gelir canım
deletedmom11 Elifece o yeşiL çay için ada çayı için ıhLamur içiliyo şükürki yoksa ben de zor atLattım gribi ilaçsız miLaçsız çok zor yaa
Handeaslan39 Asli sıcak suya bal limon karabiber katıp içiyorum canım geniz akıntısı çok körü ya öksürtüyor hafif hafif
Asli Handeaslan39 burnun tıkalıysa burun spreyi kullan geceleri rahat edersin eğer baktın geçicek gibi değil dr git ona göre bir ilaç verir
Elisam Gebelikte ihlamur ve rezene cayina izin var canim 1 kupa balli limonlu icebilirsin. Ilac doktorun vermedigi surece kullanma. Tavuk suyuna corba dogal antibiyotik mesela
Hazelkuru Handeaslan39 aynı sorun bende de var geniz akıntısı ve öksürük öksürükte öyle hafif değil öğcüye öğcüye öksürüyorum ballı zencefil öneriyorlar bir tatlı kaşığı
EmineGneDemir Bende de balgamlı öksürük var. Öksürdükçe karnım acıyor. Doktor mevsimsel alerjik sesi hava tarzında sprey kullanıyorum kontrol altına alarak tedaviyi gerçekleştirelim dedi. Şiddetli öksürükten bebeğe zarar gelir mi