Asliibaraak_50 38+1 günlük olduk fakat dün kontrole gittiğimde bebeğimin 2 hafta geriden geldiğini öğrendim bebeğimin kilo alımı durmus resmen 2700 kilo boyuda 50 cm haftaya pazartesi doğuma alabileceğini söyledi doktorum dua edin lütfen 🤲
Ayseannesi Asliibaraak_50 neden doğuma alacakmış gayet iyi bir kilosu var ve kendi sancını bekleyene kadar 3 olur ?
bengubegumtugay Asliibaraak_50 37.haftada gittiğimde benim bebeğimde 2.620 kg dı hiç doktor geriden geliyor demedi hatta normal kilosu sıkıntı yok dedi nasıl sana 2 hafta geride geliyor demiş anlayamadım cnm ya
Reyyan34 Asliibaraak_50 boyu gayet güzel uzun hatta. Kilosu da aman aman düşük değil ki dr kim hangi hastane hemen karar vermeyin bence doğuma
Dserin1 Asliibaraak_50 benim 35 te 3100 gramdı.. anne karnında gelişimi yavaşlayınca sezeryanla alıyorlar herkes normal demişte ben de doktorun gibi düşünüyorum az kilosu ve geriye düşmüşse sıkıntı
bengubegumtugay Dserin1 normal dedi hatta eşim ve ben ısrarla az geldi bize kilosu dedik hayır az değil normal kilosu zaten normal doğum istiyorsun daha iyi rahat doğurman için dedi doktorum
Dserin1 bengubegumtugay o zaman iyi.. ben sezeryan olacağım bide bizde genetik bende 4 kilo doğmuşum.. 14 günümüz var sezeryan için dr bu da 4 doğar dedi
bengubegumtugay Dserin1 sezeryan olacağın için 5 kiloda olsa sıkıntı yok.benim normal doğum olacağı için doktorum daha iyi dedi e zaten şuanda da kilo almaya devAm ediyor doğuma kadar 3.200 olsa yeter.zaten doğduktan sonra anne sütüyle hemen büyüyor minnoşlar🥰
Dserin1 bengubegumtugay yine de doktoruna güven.. belli bi sürede alması gereken gram var ona göre alalım derse gelişmeyen bebeği bekletmenin anlamı yok
Sonhamilelik Önemli olan son kontrolün üzerine ne kadar aldıkları.doktorunuza itimat edin bence.geriden diyorsa vardır bi bildiği
Dserin1 Deletedmom303 valla normal olmayan diye bişey yok. Sonra görüyoruz gelişimi geriden olup 40 ta normal doğan kuvözdeki bebekleri.. doktorumuz ne derse o🥰 bizimki iri bebek genetik yani bebek dediğin ele avuca gelmeli 😂
Wmehtapw Asliibaraak_50 benimde 3 hafta geriden geliyo seni çok iyi anladim şuan hatta 4 hafta 36 haftada 2.600 du kilosu ne olcak bilmiyrm.Rabbim yardimcin olsun insallah bi skntin çıkmaz korkma🤲😘
EceEgemen Asliibaraak_50 canım hiç sıkma canını ben 37+0 da doğum yaptım oğlum 2600 kg 47 cm doğdu doğuma girmeden ultrasonda 3100 kg ölçmüştü doktor bunlar milimlik ölçüler ve bebek bu haftalarda doğum kanalına girdiği için doğru ölçüm olmuyo üzülme yani 🙂