Sumeyye17 Doğuruyorum heralde kendi sandim yetersiz kalıyor suni ile destekleyecekler dua edin yanımda kimse yok eşimi almadilr
nuuu Sumeyye17 korkma canım dualarım seninle sende bana dua et ikinci kez anne olmak istiyprum ama başarısız bu ayda dua et sende bana canım yavruma bir kardrs verebileyim
nuuu Sumeyye17 bu arada hurma ye açılma yapar esine diyebilirsen de safran alsin aktardan bir tutam hile yeter sıcak suya koy ılınsın su iç sanci geldikce yürü merdiven cik
Merve-eee Sumeyye17 hızlıca ilerlesin açilmaniz ve bir an önce saglikla gelsin insallah 🙏🌺 sanciniz oldugu icin mi gitmistiiz hastaneye ?
nuuu Sumeyye17 ve sakın korkma sancı geldikçe sıklaştıkca ıkın gücünü ıkınmalar için kullan ve derin derin nefes al nefesini tut ve ikinarak nefesini aşağı dogru it tam yoruldun anda vazgecme son kez daha cok ikin birak nefesini sonra tekrar yatak yanlarindan destek al ikinmak icin
Sumeyye17 Merve-eee sandim dün çoktu ama devam etmiyordu bugün kontrolüm vardı ağrım çok dedim alttan baktı 4cm dedi suni ile destekleyelim dedi
Serena 39+3 haftaligim suan hastanede ntsye bagliyim keske benimde dogumum baslasa Allah yardimcin olsun bi avazda dogurursun insallah az disini sık az kaldi bebise kavusmaya 🤩🤩
Hanifee1273 Sumeyye17 allah yardımcın olsun korkma sakın suniyle doğuran çok arkadaşım var , aynı ağrıların devamı sadece zaman geçtikçe dinlenme molan azalıyor o kadar ağrı aynı devam edecek 🙏
Sumeyye17 Hanifee1273 kendi sancimi beklemek istedim ama bi yandan da korktum bebegim dün çok az hareketliydi tehlikeye atmak istemedim rabbim yardım etsin değişik bi duygular ysiyorum
Merve-eee Sumeyye17 Kolaylikla ilerlesin aciklik, zorlanmadan gelsin bebis insallah. Rabbim yaninizda olsun. Nasilsiniz peki, gelisme var mi bi degisiklik?
Merve_seda Sumeyye17 Allah bşr sancıda kurtarsın inşallah canım . Bende 39 oldum bugün hiçbir belirti ypk ama sağ kalçam iki gündür çok kötü ağrıyor yerimden kalkamıyorum ağlamak geliyor içimden
Yakamoz-1990 Sumeyye17 merhaba öncelikle geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün doğumu hangi hastane de ve hekimde yaptınız acaba? Bşrde epidural takıldı mı?