Emine-suzuk Merhaba herkese 35+4 olduk ama minik hanım dönmek istemiyor. Doktorda böyle giderse sezeryan olacaksın diyor. Sizlerin ne zaman döndü bebekleri var mı önerileriniz dönmesi için neler yapabilirim ?
Yenianneadayi2208 Emine-suzuk Doğuma kadar her an dönebilir canım endişe etme.39. Haftsında dönen bebek postları bile okuduk burda 🌸 Allah hayırlı kolay bir doğum nasip etsin cnm 🤲🏻
Edsn Emine-suzuk şu an 32.haftadayım benim bebeğim de dönmemiş ve doktor bana da sezaryen olursun böyle olursa dedi ama son 10 gün içerisinde dönen bile oluyormuş
M_N_R Emine-suzuk En son 30 haftamda kontrolum vardi.Dogum pozisyonundaydi.Şimdi ayin 7si kontrolum var in şe ALLAH.Bakalim naapmiş kizcem🙈😁
1PrensAnnesi Emine-suzuk doğum anında dönen bebek bile duydum ben hiç sıkma canını dönmezsede dönersede hakkında hayırlısı siz sağlıkla doğurunda
Princessmother Her an dönebilir :) nasip tabii ama 28.haftadan beri makat geliş olan bebeğim 35+3 te gittiğimde dönmustü. En son 33+4 te hala tersti. 39.haftaya kadar dönme ihtimali varmıs hayırlıssı hakkınızda
Emine-suzuk Princessmother inşallah döner doktor hareket etme. Yürüyüş yapma dedi doğumu başlatabilir yoksa dedi korktum 😔 hayırlısı sağlığı daha önemli sezeryan derse o olur artık