Ezgimine sabrszanne111 biz eşimle bugün test verdik. Bir hafta önce iki arkadaşı pozitif çıktı. İkimizdede hastalık hali var.
Tugbatepe sabrszanne111 Merhaba , bizde yaklaşık 10 gündür covidli durumdayız ve 10 haftalık hamileyim . Hiç merak etme eğer olduysan da riskli bir durum yok Allahın izni ile atlatırsın 🤲
Hamileanne sabrszanne111 8. günüm çok zorlu geçiyor malesef hala iyileşemedim bide ilaç verilmiyor sade bana paral ve c vitamini verildi sağlık bakınlığı tarafndan 😔
Smyrpd sabrszanne111 benim 9 gün sürdü canım evde ilaçsız geçirdim çok şükür Allahım hepimizi korusun 🙏 bütün belirtileri geçirdim sadece ateşlendiğim iki gün parol kullanmak zorunda kaldım
Ezgimine sabrszanne111 eşim grip gibi tat alması gitti. Bende iki gün basım agrıdı bogazım agrıdı şimdi öksürük var ciğerlerim biraz zorluyor. Biz Urfa da yaşıyoruz burada vaka sayısı bir hayli fazla doktor bu virüsü herkesin geçireceğini söyledi. Beş ay dışarı çıkmadım dikkat ettim eşimin işinde çıktı. İnşallah atlatırız
Ezgimine sabrszanne111 teşekkür ederim Temmuz sonu ilk arkadaşı fenalaşıyor. Beş gün sonra kinci arkadaşı . Eşim 10 gündür nerdeyse grip gibi bende bir haftadır hastalık hali vardı. Dün serum verdi doktor eşime covid hastalarına verilen ilaçlardan. Değişik bir şey eşim iki senedir grip olmaz dirençlidir toparlanamadı. İnşallah bulaşan herkes kısa sürede atlatır test sonucu daha çıkmadı bekliyoruz
sabrszanne111 Ezgimine amin bulaşanlara da Allah kolay geçirtsin evde hastalık haliyle yatıyor olmak çok sıkıcı normalde de evden çıkmayan insanlarız biz ancak sağlığın yerinde olmasıyla olmaması çok başka size de kolaylıklar dilerim ağırlaşmasan biter sizinki de umarım
Ezgimine sabrszanne111 bir haftadır bi iyisin bir kötü grip gibiyiz ama toparlayamıyosun hemen uyumak iyi geliyor. Allah yardımcımız olsun
Ezgimine sabrszanne111 bide öyleyiz canım grip gibiyiz beslenmeye dıkkat ediyoruz uyumaya çalışıyoruz. Gerçekten yıpratıcı bir süreç
Biyolog-anne Çok geçmiş olsun herkese. Rabbim acil şifalar versin inşallah. Çok korkuyorum vakalar yine yükselmeye başladı. Akrabalarda falan da pozitif vakalar varmış. Allahım tez zamanda bu belayı def etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ezgimine Hamileanne bana doktor dün test yaptı serum verdi hamilelerin kullandığı. Uyuyunca biraz toparlıyorum sonra gene aynı . Kontrolleri napıyorsunuz nerdeyse bu süreç üç hafta
Tugbatepe Hamileanne canım senin de testin pozirif mi çıktı en son test yaptırmıştın . Hiç korkma bana da aynı şeyleri verdi doktor ben 12 gündeyim çok şükür atlattık sayılır sende en kısa zamanda atlatacaksın🤲🥰
Hamileanne Ezgimine kontrolleri yapmıyorum canım dışarı çıkmamız yasak 14 gün boyunca 14. gün test vericem tekrar negatif için